Bik-Mjesečni horoskop za ožujak 2021.

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

ljubav

Dulje emotivne veze i bračni odnosi već funkcioniraju traljavo, a događanja tijekom ožujka neće vam baš ići na ruku. Ako očekujete da će se vremenom neke stvari riješiti same od sebe, mislim da ćete se poprilično načekati. Koliko god povremeno bio naporan ili statičan odnos s partnerom, vrijeme da se neke situacije riješe je baš sada. Ne ide vam ni na ruku što će seksualni element između vas dvoje funkcionirati dosta promjenjivo, čas ćete imati vatrene momente, čas ćete okretati leđa jedno drugom u krevetu. U ovom momentu, sem dobrog i otvorenog razgovora, potrebni su i nježnost i strpljenje, ali i to da vas dvoje malo mrdnete izvan nekih ustaljenih okvira ponašanja. Otputujte zajedno, družite se više sa zajedničkim prijateljima koji vam unose pozitivnu energiju, izlazite češće. Ni na ovaj način neće biti lako, ali možete dosta učiniti za svoju vezu. Ukoliko ste slobodni, nisam sigurna da je ovo pravi mjesec da nekome date svoje srce. Naime, vaša potreba za ljubavlju je ogromna, a na vašim očima ružičaste naočale, pa ćete sve doživljavati mnogo dublje, intenzivnije …. i naravno, pomalo nerealno. Nekoga možete uzdići u svojim očima i smatrati da je rođen samo da bi bio vaša druga polovica … Nemojte biti razočarani ako u posljednoj dekadi mjeseca shvatite da je to bilo samo vaš gledište. Drugoj strani ste, vrlo moguće, bili samo nešto prolazno, neobavezno, seksualno. Pokušajte realno sagledate ljude oko sebe ….

posao

Prvu dekadu mjeseca bi, što se poslovnog segmenta tiče, najbolje bilo prespavati. Ništa, ali ama baš ništa neće funkcionirati kako treba. Dogovori će pucati, napetost između vas i poslovnih suradnika će biti prosto opipljiva u zraku, a moguće je da ćete morati i platiti za neke reklamacije ili kašnjenja (ili će vam roba biti vraćena pa ćete biti u minusu). Druga i treća dekada ožujka su već dosta bolje po vas, iako će se i dalje provlačiti povremene tenzije s ljudima od kojih poslovno ovisite. No, s ovim ćete moći da se borite, pogotovo kada neki novi dogovori krenu s realizacijom, pa se i vi malo “dignete”. Što se financijskog segmenta tiče, tu je red gubitaka, red dobitaka. Situacija će biti dosta promjenjiva, a vi željni toga da se što prije stabilizujete i ova brzina vas može uvući u neka rizična i neisplativa ulaganja. Zadnja dekada je protkana šansama koje će samo oni koji su vrlo sposobni i proračunati umjeti iskoristiti.

Zdravlje

Zdravstveni segment je dosta dobar tijekom ovog mjeseca. Možete dovesti pod kontrolu neke kronične bolesti ili pronaći adekvatne metode liječenja. Ipak, često ćete u ovom periodu biti malodušni, statični, čak skloni upadanju u neka depresivna stanja. I sami znate da je lijek za to prvenstveno dobro društvo oko vas, rekreacija i boravak na svježem zraku.

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH HT ERONET

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

SRBIJA

60 RSD

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

POZOVI ODMAH

SIGURNO

BRZO

POMAŽE

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.