Bik-Mjesečni horoskop za listopad 2020.

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

POSAO: Ovo je svakako bitan i važan mjesec za Bikove pa i za vaš opozitne znak Škorpiona jer ćete slaviti ulazak Jupitera u Škorpijon. Za vas je važan period od 8. listopada jer ćete moći mijenjati svoj sustav rada i imat ćete priliku učiniti nešto ,, posebno ,,. Posebno je važno za one Bikove koji imaju priliku započeti nove velike projekte. Sve što budete radili u daljnjoj bližoj budućnosti ticaće se velikih kompanija, ljudi koji su na vrhu države, inozemnih partnera.

LJUBAV: Druga polovica mjeseca je nešto što vam daje veliku šansu da zablistate na ovom polju. Ako ste dugo bili usamljeni, sada je prilika da se vratite i počeli vezu s nekim tko je jako stabilan i uspješan. Ako ste u braku, onda očekujte bolju suradnju sa supružnikom, razumijevanje na prvom mjestu, pa posle toga i obnovljenu strast.

ZDRAVLJE: Bik voli odmara, leškari, ništa ne radi po kući, ali to je sve loše za zdravlje i jednu opću kondiciju ovog znaka. Stoga ćete morati se ovog mjeseca pozabavite fizičkim aktivnostima, jer ide zima koja nije vaš prijatelj. Više kretanja, aerobik, trčanje na traci su lijek.

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH HT ERONET

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

SRBIJA

60 RSD

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

POZOVI ODMAH

SIGURNO

BRZO

POMAŽE

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.