Bik-Mjesečni horoskop za lipanj 2021.

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

ljubav

Ako ste slobodni, imat ćete osjećaj da ljubav ne može vas “omaši” tijekom ovog razdoblja, i vjerojatno ćete biti u pravu. Tranziti planeta zaista govore o mogućnostima pokretanja emotivnih odnosa, jer će neka nova poznanstva krenuti dosta lijepo, uz mnogo razumijevanja i opuštene komunikacije. Pojedine priče koje sada pokrenuti zaista mogu dublje zaživjeti i biti trajnijeg karaktera, ali ćete se odmah na njihovom početku suočiti s problemima na koje niste računali. Od vas i partnera ovisi da li ćete to uspjeti prevladati ili ćete morati iznova u potragu za “onim pravim”. Neki Bikovi sada mogu osjetiti veliku želju i potrebu da obnove odnos u kojem su bili ranije, ali ovo bi se moglo završiti samo na povremenim neobaveznim susretima seksualnog tipa. Ako ste već u emotivnoj vezi ili braku, morat naći načine da provodite više vremena s voljenom osobom. Problem je što ćete zaista biti uvelike okupirani poslovnim i materijalnim segmentom i ljubav gurati u drugi plan, pa će se partner s pravom ljutiti i mogući su periodi loše komunikacije i nesuglasica. Ne uzimajte ova dešavanja olako, i ne gurajte probleme “pod tepih”, potrebno je da sa dragim vam bićem porazgovarate, izložite mu svoju situaciju i zamolite ga za strpljenje, ali i biti spremniji na predanost ovom životnom segmentu.

posao

Vaša pažnja će u najvećoj mjeri biti usmjerena na pronalaženje novih suradnika i povećanje materijalne i financijske stabilnosti. Cijelog sebe ćete aktivirati kroz poslovni segment, jer shvaćate da je i pored teškoća, ovo razdoblje kada neke situacije zaista možete promijeniti i pokrenuti. Problemi u komunikaciji s ljudima s kojima radite će biti prisutni u većoj ili manjoj mjeri tijekom cijelog ovog razdoblja, pa vam ostaje jedino da se izvještite u tome da neke stvari prešutite, ali i da prihvatite neke kritike na svoj račun (koje će vjerojatno biti istinite ). S druge strane, sada možete sklopiti zaista dobre dogovore, jer ste se usavršili u vještini pregovaranja, a bit ćete obdareni i sposobnostima da svoje ideje i prijedloge predočite na takav način da odmah zainteresiraju sugovornike. Financijski segment se može dosta popraviti, naročito u drugom dijelu mjeseca. U prvih tjedan dana lipnja nemojte se upuštati u veća ulaganja, a vjerojatno ćete u ovom razdoblju morati i riješiti neka dugovanja iz prethodnog razdoblja.

Zdravlje

Zdravstveni segment je kod starije populacije Bikova dosta promjenljiv. Možete imati padove imuniteta i problem s kroničnim tegobama, naročito ako se one vezuju za kralježnicu, ruke, pluća. Mlađi pripadnici znaka bi trebali uvesti drugačiji režim prehrane i da se bave više rekreacijom.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

Status astrologa

Astrologija uživo

Astrologija ima jasniji pogled na položaj u životu i životnim okolnostima, što je neprocjenjiva pomoć za uspješnije funkcioniranje.

Tarot online telefonom

Otvaranje tarota daje vrlo brz i jasan odgovor na određeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta prikaz je neba i rasporeda planeta i zvijezda u vrijeme našeg rođenja.

Numerologija

Broj vašeg životnog puta jedan je od najutjecajnijih numeroloških aspekata u cjelovitoj znanosti o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK