BIK – ljubavni profil (ASTRO)

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Osobu rodjenu u znaku Bika je lako prepoznati vec na prvi ili “blic” pogled. U odnosu na ostale pripadnike zodijaka Bikovi se izdvajaju ili prepoznaju, po svojoj zavodljivoj i po malo cudljivoj prirodi.Dakle, oni se isticu po svome ponasanju ili temperamentu i narocito, na osnovu svog fizičkog izgleda.

Bikovi djeluju vrlo ugodno, srdačno i dopadljivo na siru okolinu. Zatim, Bikovi posjeduju smisao za dobar ukus i naglasenu potrebu za uzivanjem ili za komformizmu.

To su osobe koje “kategoricno drze do svojih principa”, a oni ih cesto navode na raznovrsna zadovoljstva bilo da je riječ o nekom culnom, estetskom ili o materijalnom potkrepljenje.

U osnovi osobe u znaku Bika posjeduju senzualnu prirodu, koja ima velike prohtjeve u svemu onome sto pothranjuje njihova cula ili emocije. Medjutim, istovremeno treba naglasiti da su Bikovi po svojoj prirodi veoma podlozni i materijalnom carstvu – njihove aspiracije predstavljaju kombinaciju hedonistickih potreba i komformistickog užitka. Naime, da bi jedan tipican Bik dosao do svog emotivnog zadovoljstva ili do vrhunca, potrebno je prethodno da oseti materijalnu sigurnost u prijatnom, lijepom i udobnom okruzenju. Jer, Bik je konformista koji ume da uziva punim plućima i zbog toga pazljivo cuva svoje “malo-veliko carstvo”.

Poznato je da njihova odanost tradiciji ili porodicnom zivotu i narocito, privrzenost ljubavnom partneru predstavljaju velike vrline. Ipak, ne treba zaboraviti da je Bik prakticar koji – cvrsto i sa obje noge stoji na signurnom postolju. Takodje je vazno da to postolje mora biti veoma skupocjeno, jer ukoliko je Bik okruzen sjajem i luksuzom i ukoliko uziva u raskosi – postoji i dobar preduvjet za ljubavnim blagostanjem.

Zatim, prvi utisak o njima moze biti veoma varljiv – jer, prividno se cini da su njihova romanticnost, senzitivnost i izljevi emocija kontrolirane ili pravilno dozirane. Ipak, ne treba se zavaravati i zaboraviti na pravilo: da Bik “navodno” sve drzi pod svojom kontrolom, dok u jednom trenutku ne izgubi svoju kontrolu i onda na povrsinu izbija njegova razorana energija, destruktivna crta ili ona rusilacka snaga. Sreca je sto se takve situacije ne desavaju cesto, kao i sto relativno brzo prolaze.

Uostalom, Bikovi posjeduju inertnu prirodu i imaju naglašenu potrebu da se dopadaju drugima, zato oni ne preuzimaju inicijativu vec sebe predstavljaju i pokazuju u najlepsem svjetlu. Zakljucak je da osobe u znaku Bika svjesno ili nesvjesno ocekuju od svoje okoline razlicite signale, poruke, udvaranje ili inicijativu. Oni zaista umeju da uzivaju u svemu sto je lijepo i zbog toga sva njihova cula su veoma izrazena, a afiniteti, intersovanja ili apetiti su ponekad neumjereni.

Postoji sjajna anegdota u vidu komentara koji na dobar nacin ilustruje njihov psiholoski profil i karakter, zatim njihov stil izrazavanja, cud i ponasanje – Covek (Bik) objasnjava prijatelju glavni razlog svog nedavnog ljubavnog brodoloma: “Znas, cim sam shvatio da Ona intenzivno razmislja o drugom muškarcu, tu je bio kraj svega. Pri tome, jos samo da je pomislila da me prevari, to bi bio “pokolj”, a tek da me je stvarno prevarila – onda bi bio “kraj svijeta”, bar za nju “!

Dakle, vazne osobine koje odslikavaju njihov psiholoski profil su: naglasena emotivnost, ali i ljubomora, kao i posesivnost koju uvijek izrazavaju – kada im netko ili nesto “pripada”. Ukoliko je riječ o tipicnom predstavniku ovog znaka, savrseno Vam mora biti jasno da kod Bikova nema tolerancije na temu koketiranja ili emotivne i seksualne slobode. Znaci, nemojte se “igrati vatrom” i nemojte ciniti nesto sto ce Vam biti zabranjeno cak iu mislima!

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

2,33 KN

3,58 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

Status astrologa

Astrologija uživo

Astrologija ima jasniji pogled na položaj u životu i životnim okolnostima, što je neprocjenjiva pomoć za uspješnije funkcioniranje.

Tarot online telefonom

Otvaranje tarota daje vrlo brz i jasan odgovor na određeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta prikaz je neba i rasporeda planeta i zvijezda u vrijeme našeg rođenja.

Numerologija

Broj vašeg životnog puta jedan je od najutjecajnijih numeroloških aspekata u cjelovitoj znanosti o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

2,33 KN

3,58 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK