Horoskopius

Bik i Strijelac-Slaganje horoskopskih znakova i uporedni horoskop

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Kako se slažu Bik i Streac?

Bik je posesivan a Strijelac voli slobodu, pa im se svi aspekti ove veze neće jako svidjeti. Strijelci su iskreni i velikodušni, i ove osobine Jupiterovog uticaja mogu se sukobiti sa Bikovom ljubomorom. Bikovo mišljenje je da nema raspravku ili objašnjenje koji bi promijenili bezbrižnog Strijelca.

Nije da Bik ne smatra Strijelca zabavnim ili interesantnim … već se radi o tome što je Bik zainteresovan za gradnju zajedničkog gnijezda, a Strijelca ne drži mjesto i najradje bi krenuo na putovanje oko svijeta najmanje nekoliko puta prije nego što čak i pomisli da se smiri i skrasi na jednom mjestu.

Ako se ovo dvoje nađu u ljubavnoj vezi, šanse su dobre da imaju pozitivne odnose Mjeseca i Ascendenata, koji im mogu pomoći da prevladaju međusobne fundamentalne razlike. Zato što je Strijelac vatreni a Bik zemljani znak, oboje moraju gajiti poseban respekt prema prirodnim emocionalnim razlikama partnera. Bik je jak i miran karakterni tip, koji kaže “Volim te” samo ako je totalno siguran da stvarno tako misli, dok Strelčevu nagli entuzijazam ispaljuje ljubavne izjave ne razmišljajući dublje o njima, da bi sljedećeg jutra po mogućnosti čak i promijenio mišljenje!

Ekspanzivni Jupiter potiče Strijelca da svoje ciljeve postavlja sve višlje, penjući se uvijek stepenicama svojih uspjeha i pobjeda. Život je vječito istraživanje za ovaj promjenjivi znak, i dok uživa u gozbi na bikovoj trpezi, obično je smatra samo jednim kratkim stopom na svojim životnim stazama. Kao fiksni znak pod vladavinom planete Venere, Bik više važnosti daje provedbi svog vremena u familijarnom krugu i ugodnom okruženju. Čak i ako voli putovati, Bik teži zahtjevima za komfortom i luksuzom, dok bi Strijelac bio zadovoljan i najobičnijim satorom na Mont Everestu!

Bik i Strijelac imaju različite poglede na svijet, Bik je više trezven i praktičan, dok je Strijelac nemirni izviđač i istraživač. Moguće je da će Strijelac imati izvjesnih problema prihvatiti trezven i stabilan način Bikovog života, a Bik će imati problema s Strelčevu nemirnom prirodom. Ovo dvoje posjeduju potpuno različite osobnosti. Ipak, oboje cijene istinu, mada je Strijelac manje taktičan u otkrivanju iste. Iako oboje imaju poteškoća da shvate partnerov svijet, kada surađuju jedno s drugim, predstavljaju ekselentni poslovni tim baš zbog njihovih komplementarnih shvatanja. Neće se uvijek iu svemu usaglasiti, ali dok god pokazuju jedno drugome da su im zajednički interesi vazni, konflikti neće dugo trajati. Sa malo više razumijevanja mogu naći harmoniju među njihovim karakterima, ako jedno drugome dozvole ispoljavanje vlastitih ličnosti. Ovo nije baš najkompatibilniji kombinacija, ali sa malo strpljenja i razumijevanja može uspjeti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK