Horoskopius

Bik i Škorpion-Slaganje horoskopskih znakova i uporedni horoskop

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Kako se slažu Bik i Škorpion?

Horoskopski znakovi sa pozicijama na suprotnim polovima kao ova dva, teže kombinaciji gdje snage jednog partnera dopunjuju i balansiraju slabosti drugog. Ovi znakovi obično posjeduju jaku međusobnu seksualnu privlačnost, i kada provode vrijeme zajedno – barometar pokazuje “vruće”. Bik i Škorpion imaju puno zajedničkih interesa i planova, mada zato što su oboje veoma jake ličnosti, ova veza često doživljava visoke letove i niske padove, od strastvene ljubavi do strastvenih svađa i nesuglasica.

Ljubomora je veliki problem između ovo dvoje i vrlo često teži pokazati svoje lice. Bik mora biti oprezan zadržati iskrenost i vjernost prema svom partneru Škorpionu, inače će kuća izgorjeti bez upozorenja! Teško onome ko bijesnoj Škorpionu stane na put – njena žaoka je kobna. Ovo dvoje će se ili voljeti ili mrziti, ali nikada neće biti indiferentni što se zajedničke veze tiče. U Zodijačkom krugu se nalaze na suprotnoj strani jedan od drugoga, ali su međusobno kompatibilni (zemlja i voda). Ta kompatibilnost je obično manifestirana jakom fizičkom privlačnošću na početku. Oboje su intenzivno strastveni i oboje pripadaju ljubomornim i posesivnim tipovima. Obadvoje posežu za ovom zajedničkom vezom sa osnovne grede ljudskih odnosa – Venerina ljubav i Marsova strast. Venera je koncentrirana na ljepotu romanse, a Mars na strast rpmanse.

Škorpion je vatrena i intenzivna, a Bika privlači ta intenzivnost; zauzvrat, Škorpion uživa u svojstvenoj odanosti Venerinog podanika Bika. Škorpijom upravlja Mars, a Bikom Venera. Njihove ličnosti su u suštini veoma komplementarne. Ipak, baš one stvari koje ih privlače jedno drugome, mogu biti u stanju i da ih odboijaju jedno od drugoga, pa je zato važno razumjeti njihove fundamentalne emocionalne razlike. Ovo je slučaj udara velike snage u nepokretni objekt.

Škorpion ima jako šesto čulo i vjerojatno će osjetiti kada Bik pokušava nešto sakriti, zbog toga je vrlo važna otvorena i iskrena komunikacija između ova dva partnera. U svakom slučaju, Bik bi trebao biti svjestan toga da je Škorpion koja se osjeća zapostavljeno spremna na najbezdušnije prijevare i teži nabedi partnera na svoja vlastita “kaznena djela”. Škorpion je isto toliko tvrdoglava kao i Bik, i ta činjenica puno toga iskazuje. Oboje su fiksni znaci, dakle mogu očekivati ​​sukobe njihovih volja s vremena na vrijeme. Oboje su veoma vjerni prema onome što im je drago, i to u najboljem slučaju može obuhvaćati i njih međusobno. Vrlo je važno da pronađu zajedničke aktivnosti i interese, jer ovo je spoj koji profitira od zajedničkih uspjeha i iskustava.

Familija je obično od velike važnosti za oboje, mada se može desiti da se ne slože oko najboljeg načina za tretiranje familijarnih odnosa. Činjenica je da ako se nađu negdje na sredini, biće više efektivni nego ako svako drži do svojih personalnih ekstrema. Ovo može biti izazovna kombinacija, mada istovremeno i vrlo strastvena i lojalna. Harmonični aspekti Mjeseca i Ascendenata mogu osigurati dugotrajnu i korisnu vezu. I u poslovnim odnosima, zbog njihovih karakternih razlika, oboje se mogu razvijati i učiti jedno od drugoga – ako se slože na kompromisima.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK