Horoskopius

Bik i Djevica-Slaganje horoskopskih znakova i uporedni horoskop

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Kako se slažu Bik i Djevica?

Bik ne voli biti kritiziran, a kritika je Devičin najefikasnije oružje. Pošto su oboje zemljani znaci, imat će puno zajedničkih interesa i aktivnosti. Oboje žele materijalni uspjeh i sigurnost. Jedna prepreka:

Djevica obično zna vrlo dobro kontrolirati svoje emocije, dok se Bik razvija na osnovu svojih dubokih emocija i time može čak pretrpati Djevicu. Oboje se lijepo osjećaju u prisustvu jedno drugoga, što pridonosi prirodnosti i lakoći ove kombinacije. Naravno, Bik će biti iznerviran Devičin perfekcionizmom, ali sve u svemu, uživat će provoditi vrijeme s nekim tko je tako stabilan i praktičan kao i on sam.

Djevici je potrebno da se više otvori i pokaže volju da proučava svoje misli i osjećaje. Većina Djevica se amaterski bave psihologijom a iznenađujući broj pripadnika ovog horoskopskog znaka je profesionalno trenirano i izučeno za posao u medicinskom odsjeku mentalnog zdravlja. Bik će mozda biti u stanju odvratiti svoju Djevicu od analiziranja svake sitnice, a Djevica mu zauzvrat može pokazati da se ponekada iu nekim situacijama puno toga više dogadja “ispod površine”, nego što bi to bik mogao zamisliti.

Bik jednim okom pažljivo promatra i prati domaćinske troškove i izdatke, što raduje štedljivu Djevicu. U svakom slučaju, oni radje troše na luksuz, dok Bikov glas savjesti često inzistira samo na golim neophodnostima. Djevica može pomoći Biku da bolje ekonomira, dok Bik može pokazati Djevici kako se ponekad predati malim zadovoljstvima. Oboje su vrlo zainteresirani za vrijednost i kvalitetu. Uz njihovu potrebu za finansialnom sigurnošću, njihova ljubav za luksuz sigurno da će oboje teško raditi da bi nešto stekli. Dodatno, oni su praktičan par i rijetko nailaze na probleme gdje jedan od njih previše finansialno rasipan. Zajedno su u stanju da naprave bogatstvo, ako dobro razmisle kako.

Fizička strana života je isto veoma značajna za oboje, mada bi Bik trebao skrenuti seksualne vatre na poslovne planove s Djevicom, kojoj treba veliki zalet za strastvenu eksploziju i to samo u slučaju strpljivosti Bika – ponekad igra igru ​​lovca i žrtve dulje nego što bi to Bik želio.

Djevica može naučiti Bika da obraća više pažnje na svoje zdravlje i dijete, a Bik može pokazati Djevici da je sasvim ok ponekad se predati gurmanskim delikatesama. Zbog prirodne radoznalosti, Djevica se lako zainteresira za projekte kojima se Bik posvećuje. Zauzvrat, Bik treba dopustiti Djevici da uživa iu drugim stvarima. Bik se često prihvaća Devičinih ideja i podpomaže njihovoj produkciji čak i kada Djevica prijeđe na sljedeću; zauzvrat Djevica može pokazati Biku da lateralno razmišljanje ponekad može biti bolje od fiksnog konfrontizma.

Oboje su nadareni talentom za logiku, dovitljivošću i prakticizmom, što ovaj spoj pravi solidnom kombinacijom. Ovo može biti dugotrajan i koristan odnos bilo koje vrste, a pogotovo uspješno napreduje u familijarnim ili poslovnim odnosima. Bik i Djevica su uspješan tim i dobra kombinacija.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK