Horoskopius

Bik i Blizanci-Slaganje horoskopskih znakova i uporedni horoskop

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Kako se slažu Bik i Blizanci?

Kada Bik i Blizanci krenu zajedničkim putem, jedan drugome moraju pružiti dovoljno vremena da nauče dinamiku te zajedničke veze. Bik će biti zapanjen Blizančevim neosporivim šarmom, ali će ipak razmisliti dva puta prije nego što se zaljubi u Blizanca.

Bikovi su uglavnom prirodno jako posesivni, a zračnog Blizanca nitko ne može imati! Bik i Blizanci imaju totalno različite poglede na život. Zato što je promjenjive prirode, Blizanac neće razumjeti Bikovu potrebu da se smiri, udomaći i generalno odbija promjene.

Po Blizančevom mišljenju, biti slobodan od ograničenja i istraživati ​​svjetove svakog dana je isto što i dosegnuti raj. Blizanac je intelektualan, dok je Bik više miran, staložen, praktičan i voli kada se može osloniti na regularnost, predvidljivost i pouzdanost svih stvari oko sebe. Biku nije potrebno da bude zaslijepljen brilijantnošću Blizanca, ali njemu je potreban pouzdan i senzualan partner. Za Blizanca, to je čista dosada. Naravno, Bikova bogata mašta i kreativnost dokazuju njegove kvalitete, ali poletan Merkurov podanik Blizanac ponekad pomiješa raznovrsnost i kvalitetu.

Sa miroljubivom Veneron kao vođom, Bik se može odlučiti da ulozi puno strpljenja u vezu sa Blizancem da bi mu dokazao da je on stvarno parter vredan da se s njim zasnuje kućanstvo. Mada ipak, može se čak dogoditi i da Bik pomisli da pokušaj vezivanja Blizanca za sebe nije vrijedan tolikih briga i boli.

Blizanca ličnost se može pokazati kao previše nemirna za Bikovu prirodu. Ovo dvoje su emocionalno vrlo različiti. Blizanac voli variacije mišljenja i sva mentalna zadovoljstva, dok je Bik više zainteresiran za materijalne stvari u životu.

Bikov jak seksualni nagon može savladati seksualno slabijeg Blizanca. Zbog svoje posesivne prirode Bik nikada neće biti potpuno u stanju da se čvrsto veže za nemirnog Blizanca, koji voli promjene koje Bik odbija. Blizanac je zračni znak, i promišljeni Bik koji obično stoji objema nogama na zemlji, imače problema da shvati Blizančevu manje praktičnu prirodu. Važno je za oboje razumjeti urođene temperamentalne razlike.

Ako Blizanac respektuje Bikovu potrebu za sigurnošću, i ako Bik respektuje Blizančevu potrebu za promjenama, zajednički život za ovo dvoje će možda čak i biti moguć. Ova kombinacija nije baš laka za bliske, personalne odnose, mada može funkcionirati ako egzistiraju harmonični aspekti između osobnih planeta i Ascendenata.

Mogu ponešto i naučiti jedno od drugoga, ali za uspješan zajednički život potrebno je razumijevanje i puno strpljenja od oba partnera! Kombinacija ova dva znaka čini dobro prijateljstvo, familiju ili poslovno orijentisane odnose, dok su za više intimne odnose potrebni harmonični aspekti između Mjeseca i Ascendenata.

Pozitivni i negativni ljudi

U klasičnoj psihologiji ova dva tipa ljudi nazivaju se, viši psihološki tip ličnosti (pozitivan čovjek) i niži psihološki tip ličnosti (negativni čovjek), koje sam opisivala

Read More »

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK