Horoskopius

Bik i Bik-Slaganje horoskopskih znakova i uporedni horoskop

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Kako se slažu Bik i Bik, odnosno dvoje bikova?

Dvije Bika će naravno biti zainteresirana jedno za drugo, ali uz činjenicu da Bik inače više voli partnera pasivno mami nego da krene u akciju. Jedan od svježe zainteresiranih Bikova će morati sebe da natjera da napravi prvi korak!

Spoj dva Bika čini vrlo stabilnu vezu, sigurnu i komfortní, jer oba partnera vole čine usluge jedno drugom. Bik respektuje partnerovu požudu za malim životnim luksuzima, jer i sam ima istu potrebu. Oba partnera su šarmantni, gordi i dostojanstveni. Ponekad, ipak znaju biti tvrdoglavi i svojevoljni.

Pošto oboje pripadaju prirodi fiksnog horoskopskog znaka, jedan od njihovih najvećih izazova će biti borba njihovih individualnih zahtjeva. Ako se slože oko nečega – odlično! Ako ne, oboje su spremni tvrdoglavo zabiju kopita u zemlju i čekaju tvrdoglavo da se situacija završi u njihovu korist i po njihovoj volji.

Kompromis je rješenje koje ni jedan od ova dva partnera ne želi prihvatiti. Mnogi Bikovi nisu spremni ni na najmanja popuštanja što se pregovora tiče, pa čak iu privatnim odnosima koncesiju prihvaćaju pod moranje. U spoju dva Bika, oboje se moraju konstantno truditi da ostanu u kondiciji, jer najveću konkurenciju i rivala nalaze baš u onome s kojim dijele isti horoskopski znak. Zbog tendencije ka ljubomori i tvrdoglavosti, moguće su povremene svađe. Jedan partner će morati biti voljan da popusti u sukobu temperamenata, inače, ozbiljne poteškoće se mogu pojaviti da upropaste zajedničku sreću.

Dupli Zemljani faktor – i činjenica da Bikovima upravlja senzualna i ljupka Venera – može dovesti do puno osjećajnih dana i noći, pa čak iu slučaju da se ne radi o intimnoj vezi između ovo dvoje, oni će uživati ​​u tome da dijele raskošnu trpezu u ugodnoj atmosferi i okolici.

Zemljani znaci su jako poseivni, i Bikovi obično okružuju sebe lijepim i skupocjenim stvarima – raskošna kuća, umjetnički radovi, luksuzni materijali, skupocjena vozila … Njihova žudnja za finansijalnom sigurnošću i njihova ljubav prema luksuzu osigurava ovom paru puno zajedničkih ambicija.

Loša strana svega toga je da su oboje skloni debljanju i drugim pretjeranim ponašanjima … Venera nadaruje umtnički i muzikalno i privlači novac, tako da ovo dvoje, s pametnim odlukama mogu sagraditi sebi dobar zajednički život. Ni jedan od partnera nema osjećaj za mjeru i ne voli kada mu se kaže da se u nečemu zaustavi – riječ “umjerenost” nema u Bikovom rječniku, pa bi bilo pametno da se zajedno pozabave nekim fizičkim aktivnostima. Joga bi tu bila perfektna jer povećava fleksibilnost – ono što oboma treba u tijelu i duhu. Dvije Bika će isto imati koristi od zajedničkih šetnji ili baštovankog posla, prilikom kojeg se mogu opustiti i koncentrirati na životna uživanja.

Kombinacija Bik-Bik dobro funkcionira, ali najbolja je kada Mjesec u Ascendentu harmonizira sa ostalim znacima. Bez motivacijskog faktora, Bikovi se lako ulijene i onda vrlo teško izlaze iz tog Stadiumu pasivnosti! Kombinacija Bik – Bik je dobra za sve vrste odnosa (ljubavni, prijateljski, poslovni …), i posebno dobro funkcionira “na duže staze”.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK