Horoskopius

BIK-Horoskop i brak … Upoznajte bračne osobine svog partnera …. (ASTRO)

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

BIK – SUPRUGA
Supruga Bik je jedna od najposvećenijih i najodgovornijih supruga u Zodijaku. Ona nikada neće prva potegnuti pitanje razvoda i rađe će stisnutih zubi preživjeti neku krizu no što će dopustiti da se svijet koji je jednom stvorila sruši. Iznimno voli obiteljski život i svoj dom vrlo lijepo uređuje. Ona je posvećena majka i voljena žena, koja je zadovoljna muževljevom pažnjom. Izgledaju blage, rezervirane i djeluju prijateljski ali, ispod te maske, one mogu biti i posesivne i ljubomorne, kao i žene Ovnovi, i materijalistički nastrojene. Razlika između žena Ovnova i žena Bikova je u tome što je ljubomora prvih usmjerena na polje ljubavi, dok je ljubomora drugih usmjerena na plan stjecanja materijalnih dobara. Ona se nikada neće zapitati o muževljevoj vjernosti, jer se za nju to nekako samo po sebi razumije.
Vrlo je afektivna i demonstrativna osoba, potpuno okrenuta svome domu i obitelji kojima u svemu služi i čemu nalazi smisao svog života. Njoj muž služi da bi na taj način svakog trenutka uživala u životu. Vrlo je ovisna od muža i sebi sama može pomoći samo ako je to neophodno. Predanost ovog tipa žene može najbolje biti viđena ako je uz nju jedan uspješan muškarac, tip muža koji je važan i cijenjen u svom poslu, prije svega, i koji joj može osigurati udoban i luksuzan život, bogat i miran dom u kome će moći pokazati sav svoj društveni šarm.

BIK – SUPRUG
Kao suprug, Bik ima najbolje osobine od svih u Zodijaku. Postoje neki opisi Bika kao nemoralnog, Mešutim, ovo može biti istina samo ako se ima u vidu njegova jaka potreba da zadovolji svoj intenzivan fizički život. Ona je blag, dobrodušan i vjeran. Nikada neće zanemariti svoj dom i obitelj zbog bilo kojeg drugog interesa.
Ovaj tip obožava svoju ženu i djecu i izuzetno se trudi da im osigura najbolje uvjete života, obrazovanje, odjeću i zabave koje nudi svijet. Ovaj tip muškarca najčešće se ženi djevojkom koja je boljeg materijalnog i socijalnog položaja od njega, zato što je rukovođen ambicijom da uspije i da se kreće u višim društvenim krugovima. Venera mu daje izuzetan smisao za lijepo, što doprinosi tome da Bik uvijek za sebe traži lijepu i zgodnu ženu. Oni obožavaju drugi ovise od njih i vole osjećati da sami sve većinom ženi i djeci. Kad se jednom oženi, teško se razvodi.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK