BEZ VAS NEMA DOBRE ZABAVE: Otkrijte kojih PET HOROSKOPSKIH ZNAKOVA predstavljaju DUŠU SVAKE ŽURKE!

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Neki ljudi rođeni su biti duša zabave. Svjetla pozornice njihovo su prirodno okruženje, a na fotografijama novogodišnjih zabava ili svadbi glavni su plesači. Neki su pak zvijezde zabave jer znaju neobavezno popričati, utješe solo igrače, ali i pripaze da baš svi imaju piće. Otkrivamo kojih je 5 zodijačkih znakova rođenih za žurke!

1. Strijelac

Prava žurka ne počinje dok Strijelac ne dođe. Osoba u ovom znaku ima sve predispozicije da bude socijalni ekstrovertirani tip. Na njega uvijek možete računati ako treba da se rasplamsa atmosfera. Vatreni znakovi uglavnom su ekstrovertirani, ali Strijelci posebno vole plesanje.

2. Lav

Još jedan horoskopski znak koji će znati kako podigne atmosferu. Lavovi vole biti viđeni i vole da im se dive. Zaplesaće u svakoj prilici, a ono što ih posebno raduje je teatralan ulazak na zabavu. Lavovi ulaze u velikom stilu ostavljajući dojam, a onda zabava može početi.

3. Ribe

Iako su Ribe daleko zatvorenije nego Lavovi i Strijelci, zbog svoje ‘ovisničke osobnosti’ biće idealan partner za zabave koji vas neće ostaviti. Dajte im priliku jer jednom kada se opuste zabavit svih usamljenike i one koji se na zabavi osjećaju kao autsajderi.

4. Ovan

Ovnovi ‘ozbiljno’ shvaćaju zabave. Vidjet ćete ih kako se brinu o gostima, provjeravaju nedostaje li pića, a duša su zabave jer se ne drže određene skupine ljudi. Vole pozdrave svakoga, zabavljajući sve goste, a na taj način dobiju i još dodatnih pozivnica za druge zabave.

5. Vodenjak

Vodenjak voli ići na zabave i biti okružena ljudima. Nesputana i originalna obećava zabavu i uzbuđenje. Iako možda neće biti srce plesnog podija oni će ugodno razgovarati s starim prijateljima i doprinositi ugodnoj atmosferi.

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH HT ERONET

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

SRBIJA

60 RSD

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

POZOVI ODMAH

SIGURNO

BRZO

POMAŽE

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.