Horoskopius

Bebe i natalna karta, DA ili NE? -Samo rođenjem dobivamo natalnu kartu i svoj životni horoskop!

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Jedno od pitanja budućih majki jeste i da li zakazati carski rez ili pak odrediti termin u određene dobre aspekte ili planetarnu poziciju za koju se smatra da je dobra. Također su mi zanimljivi iskazi majki koje kažu da se njihovo dijete trebalo roditi dva dana ili nekoliko tjedana ranije ili kasnije, ali eto rodilo se baš tog dana kad se rodilo. Ili rodlio se sa sedam mjeseci, na primjer. Pa kažu ono se nije trebalo roditi tada nego za dva mjeseca … Evo kako funkcionira astrologija.

Trenutak kada je beba udahnula prvi udah pri dolasku na svijet je jedini validni trenutak početka života na planetu i za taj trenutak tj. vrijeme se pravi životna natalna karta, koja vrijedi od prvog udaha do posljednjeg izdaha. To znači da je to jedan trenutak i ne može biti nijedan drugi kad je duša svakog izabrala da se rodi, s tom pozicijom planeta i danim aspektima. U ranijim teksotvima sam pisala o povezanosti astroloških zakona i kvantne mehanike i fizike – a ono što ovdje hoću da naglasim jeste zakon koji kaže da kada u trenutku napravimo izbor od tisuće potencijalnih mogućnosti – od tog trenutka naš put ide tim smjerom, a sve ostale mogućnosti nestaju. Znači, kad smo se rodlili u danom trenutku ne postoji nikakva druga natalna karta za nas osim te. Mi smo već rođeni i ništa drugo nije važno. Kad smo se već rodili u jednom trenutku mi imamo svoj razvoj i on ide putem koji je zapisan u natalnoj karti.

Da li mame da prave natalne karte za svoju djecu? Prije svega, razdobljem od trenutka rođenja bebe do djetetove četvrte godine vlada planet Mjesec i od te planete i njezine postavke ovisi i taj životni period. To znači, da ako je recimo Mjesec u muškom znaku, u Ovnu, na primjer, u natalnoj karti djevojčica, one mogu biti ratobornije, više vole jesti meso, igraju se loptom više nego lutkicama itd. Ali, kako je to planeta koja opisuje i naše najemotivnije dijelove, osjećaj bliskosti prema drugima, empatiju ali i majku (jer je to najbliža planeta nama pa je njezin utjecaj na nas i najveći, naročito za žene koje vode i ciklusom s njim) to ujedno znači da dijete tada ovisi od majke, tj. da je razdoblje do četvrte godine djeteta veoma povezan sa životom majke, pa samim tim i njenim prognozama. To opet znači da majka, kad želi napraviti horoskop za bebu, tj. natalnu kartu, koju ću poslije objasniti, majka bi trebao znati i svoje prognoze i biti upoznata sa svojim životnim razdobljem u kome je. Od majke ovisi život i budućnost djeteta u tom razdoblju. Ako majka, npr. dobila poslovnu ponudu putovati i promijeni grad u prvoj godini djetetova života, naravno da će to utjecati na daljnji život djeteta. Ono što želim reći jest da su bebe vrlo povezane s majkom u prvim godinama života ali i poslije, te usporedni ili komparacioni horoskop majke i djeteta je naročito važno pogledati. Beba kupi majčinu energiju kroz dodir, hranu, emocije koje majka proživljava tjedna prve četiri godine njegovog života koje itekako na bebu itekako utječu. Nije samo bitno (ustvari to je najmanje bitno) da je dijete okupano i da ima sve pogodnosti u smislu dobrog krevetića itd. nego da je majka sretna i zadovoljna. Da ona nema brige za svoje dijete. Da se ona dobro hrani i da ta hrana ima dobru vibraciju. Da je ona nježna prema bebi zato što je muž nježan prema njoj. Ona je sretna pored svog partnera. Itd. Da se vratim na natalnu kartu i zašto ju je dobro napraviti za bebu ili dijete.

Samim rođenjem dobivamo natalnu kartu i svoj životni horoskop. U tom krugu nalaze se planete koje nose sve naše potencijale i sve naše pogreške i izazove. Moguće probleme, promašaje, bolesti. Naše mogućnosti u ljubavi i razočarenja u emocijama. Naše poslovne predispozicije, fizičke mogućnosti ali i i ograničenja. Itd. Ali, mi smo definirani planetom koja vlada određenom oblašću (kao što Venera vlada područjima ljubavi, partnerstva, emocija i zadovoljstva u odnosu sa jednom osobom) njenom postavkom u natalu, te njezinim aspektima, tj. odnosima s drugim planetima. Dakle, za sve nas je planet Venera sinonim za ljubav – ali ako je kod nekoga natalno postavljena u znaku Vage npr. nije isto kao da je postavljena u znaku Škorpiona. To znači da energija znaka umnogome boji tu planetu. Takodje, ta planeta može imati jedan aspekt sa nekom drugom u natalnoj karti a može imati i pet aspekata (odnosa), pa će ta Venera npr. koja ima više odnosa s drugim planetima dati i više emotivne ili partnerske aktivnosti nego kod nekoga gdje nema aspekata ili ima samo jedan aspekt. Zato je važno da što prije spoznamo i saznamo kartu naše djece. Imat ćemo širu sliku iu svijesti svih mogućnosti koje su na rapsologanju u vezi dječjih sposobnosti ali i ograničenja, kojim sportom da se dijete bavi, koja su intelektulanim interesovanja a koje je područje ili područje života gdje mi kao roditelji možemo i moramo više pogurati jer im tu ide teže itd. To znači da već unaprijed možemo se pripremo ili izbjegnemo prije svega trošenje energije i djeteta i nas u nešto što će biti kratkog daha u njihovom životu, ali i financijski, kao i to da ne trošimo svoje vrijeme u stvari ne mogu djetetu biti od koristi. Ono što je najbitnije jest da majke ne budu opterećene pretjeranom brigom ili strahom za djecu. Mi smo odabrali naš život prije nego što smo došli na zemlju, odabrali smo naše roditelje -a ne oni nas. I na kraju da odgovorim na pitanje – je li moguće namjestiti najbolje vrijeme rođenja za bebu – odgovorit pitanjem – da li vi mislite da ste ga vi namjestili i ako ste ga zakazali kad mislite da je dobro? Ili je mnogojača sila – sila Univerzuma htjela da vi povjerujete da ste vi to zakazili ili namjestili. Ono šte ne treba dogoditi ne desi se, a naši mali umovi ili pak naš ego misli da mi možemo utjecati na najvažniji veličanstveni trenutak našeg života – trenutak kad smo udahnuli prvi udah na planeti Zemlji!

& Nbsp;

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK