Horoskopius

Beba u znaku Vage-Djeca Vage instinktivno razumiju kada im stariji govore o crtanju po zidovima ……

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Beba Vaga je poslušna, nježna i šarmantna. Da bi se osjećala sigurno, potrebno joj je da živi u harmoniji i mirnom okruženju, koje ne ograničava njenu slobodu. Beba Vaga je prilagodljivog karaktera, zbog čega je drugi poštuju i cijene. Voli biti okružena obitelji i prijateljima. Ona je rodjeni posrednik i moguće je da rano uspije kao odvjetnik ili sudac.
Ova beba ima izraženu potrebu za interakcijom s drugim bebama. Uživa kada se nalazi u okruženju gdje vlada harmonija. U zvijezdama vazi za posrednika tako da će se uvjetno rečeno smiješiti i vama i drugima da bi svi bili zadovoljni. Obratite pažnju na očuvanje njenog imuniteta jer u zimskom razdoblju slabijeg zdravlja.Harizmatični, blagi, elegantni, romantični, intuitivni.

Bilo gdje da je tenzija u kući, vaše dijete Vaga će se prestrojiti na mirotvorca. Dijete Vaga želi da se svi dobro slažu, i konflikti ih uznemiruju. Ako su rođeni u bučnoj i izražajnoj obitelji, morat naučiti da se afirmiraju u takvom okruženju, što je vrlo teško za djecu ovog horoskopskog znaka.
Generalno, harmonija je glavna briga za djecu Vage, i oni će uraditi sve kako bi to i osigurali. To uključuje nježnost prema roditeljima, braći, sestrama ili drugarima.
Djeca Vage instinktivno razumiju kada im stariji govore o crtanju po zidovima. Oni su slatki i prirodno ljubazni. Ali, njihova potreba da ugode drugima može ih odvesti do problema.
Mogu biti neodlučni, u brizi da će njihova odluka nekom smetati ili će nekom povrijediti osjećaje. Njima je također teško navode svoje mišljenje na pouzdan način, što znači da će dopustiti drugarima da vladaju nad njima jer se oni trude da svakome ugode.
Sa svjetlije strane, njihove urođene socijalne vještine i jak osjećaj za pravdu ih čini dobrim drugarima. Oni također imaju dobro razvijen osjećaj ravnoteže i profinjen okus čak iu ranoj dobi.
Prirodni pregovarači, djeca Vage se ističu u povezivanju ljudi, stvaranju suradnje i traženju kompromisa prije nego sukoba. Kao roditelj Vage, vaš posao uključuje da ih pažljivo podučavate da su povremene nesuglasice prirodne i neizbježan dio naših života. Pomozite im da izgrade samopouzdanje i da shvate da to što su različitog mišljenja i pouzdani nije isto što i ofenzivni i tvrdoglavi.

Djeca Vage pokazuju umjetničke sklonosti već u najranijoj dobi. Ona su graciozna i atraktivna u usporedbi s drugim znakovima. Njih će učitelji najvjerojatnije izabrati da pjevaju solo u školskom zboru ili predstavljaju školu na naslovnici školskih novina. Razlog za tu popularnost koja prelazi stvarne umjetničke sposobnosti, je u njihovoj sposobnosti da se sa svima dobro slažu. U odnosu s djecom snažnije volje, dijete Vage najvjerojatnije će se prilagoditi mišljenju drugog da bi održalo mirne odnose.

Njihova jednostavna blaga narav može ugroziti njihovo napredovanje, zato, prije svega, s djetetom Vagom treba raditi na razvijanju snage volje – volje da sve što započnu mogu pretvoriti u uspjeh. Već u ranoj dobi pokažite im da je za uspjeh samo u 1/3 zaslužan talent, a da 2/3 čini predani rad i upornost.
Vage su ljupke i neće stvarati roditeljima puno problema. Međutim, i roditelj i dijete Vage mogu ponekad biti frustrirani vaginom poteškoćama kod donošenja odluka. To je dio njene prirode, koja konstantno preispituje i pokušava postići balans. Budite strpljivi i nemojte požurivati ​​dijete Vagu, naučite je kako donijeti odluku i vještinama koje će joj u tome pomoći.
U važnim stvarima Vaga ipak uglavnom donese ispravne odluke, jer je vrlo okupirana pravednošću. Potreba za balansom omogućuje joj da sagleda obje strane, odnosno isti problem iz dva kuta. Dok se dijete Vaga razvija vrlo vjerojatno će mijenjati svoje ponašanje, aktivnosti i stavove, i to možda iz jedne krajnosti u drugu, ali to je samo proces koji mora proći da bi našala svoj balans i postigla harmoniju koju traži u životu.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM