Astroisceljivanje – rad na podsvjesnim planetima

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Astroisceljivanje ili astrohealing vrlo mlada grana astrologije koja se odnosi na liječenje određenih izazvonih aspekata u natalnoj karti. Svi smo došli s manje ili više loših aspekata, a to jesu naši životni zadaci koje mi imamo u ovom životu. Neki zadaci su teži a neki lakši. Ipak, aspekti koje prave planete koje spadaju u emotivne ili podsvjesne, a to znači da ih vezujemo za naše emocije, osjećaj bliskosti ka drugima ali i ka jednoj osobi, za naše želje, empatiju, itd, mogu nas najviše u svakodnevnom životu osujećivati ​​u radu i životu. Kada govorimo o planetima koje se odnose na emocije govorimo o ženskim planetima, tj o Mjesecu i Veneri.

Takodje u ovu skupinu planeta koje se odnose na podsvijest možemo svrstati i planet Neptun, kao koordinatora sa podsvjesnim i nesvjesnim (bog Neptun ili Hipnos je i bog snova – pa snovi jesu naš prozor iz podsvjesnog u nesvjesno). Emotivni disbalans koji se javlja kod osoba koje imaju u natalnoj karti problematične ove planete, a naročito loš odnos između dvije podsvjesne planete, može se javlja s vremena na vrijeme tijekom raznih životnih razdoblja, a naročito kad se radi o emotivnim odnosima i osjećaju sreće i zadovoljstva životom. Dvije podsvjesne planete u lošem aspektu prije svega donose opće neazdovoljstvo, kod žena – izgledom, partnerom, da osjećaju unutarnje neslaganje uloga majka – žena- ljubavnica, nesnalaženje u ulozi svekrve, jetrve itd. Pored ovoga, postoji velika napetost unutar ženskog principa, pa sve ovisno u kom se znaku nalaze planete – žene mogu imati opsesivno kompulzivni poremćaj, da osjećajem kako nije nešto unutra kako treba – žele biti izvana sve pod kontrolom (čiste – sterilne i pretjerano pedantne) do čestih bolesti ženskih organa. Gotovo uvijek se javlja problematičan odnos sa muževljevom majkom ili sestrom, ali i sa kćerkom, a na poslu ne mogu imati dobar odnos s kolegicama, šeficama itd. Kod muškaraca ovakav aspekt donosi probleme s majkom i ženom, nemogućnost da imaju jednu ženu (nego često u isto vrijeme imaju ženu i ljubavnicu ili više njih), iako su duboko nesretni u tom životu, jer nijedna od njih ne može zadovoljiti unutarnju napetost lošeg ženskog principa. Često dolazi do problema kad saznaju jedna za drugu, a do toga neminovno mora doći, jer unutarnja dinamika planeta zahtijeva da se riješi izazovni aspekt kroz neki nemio i napet događaj u realnosti. Ono što je bitno da se shvati, da je naša potreba da mi želimo da riješimo taj problem ali da nemamo dovoljno energije da se suočimo s njim. Mi jesmo došli sa izazvonim aspektom u ovaj život da se jednom suočimo s njim. I sve dok ga ne budemo riješili, dolazit nam isti ljudi i updaćemo u slične situacije koje nam prave probleme, dok jednom ne odlučimo ili ne osvijestimo da zapravo moramo jednom ga riješiti. Jer problematične situacije tjedna života ne prave se same, mi ih svojim energetskim planetarnim postavkama pravimo. Uvijek će žena koja ima ovakav aspekt da nalazi muškarce koji je ne mogu zadovoljiti, uvijek će se žaliti na njih kako ne znaju i ne osjećaju što ona želi ili hoće, sve do jednog trenutka kad mora osvijestiti da nije problem u njima nego njoj, tj . njenom nezadovoljstvu ženskim principom. Kako se to rješava i kad se može riješiti? Uglavnom ljudi, u drugoj polovici svog života osvijeste svoje životne problematične obrasce.

Žene poslije tridesete shvaćaju da žive nezadovoljne u braku koji ih ne ispunjava, ili pak da imaju stalno šefice ili žene za direktora koje ne podnose – i pitaju se kako baš uvijek one dobiju ženu da im naređuje i kad će dobiti neku ženu da imaju skladan odnos s njom. Duboko emotivno nezadovoljstvo ide od lošeg primarnog odnosa – odnosa s majkom, ali i sa problemtičnim odnosom nekih žena u njezinoj obitelji. Također, u ovom primjeru osobi na astrološkoj konzultaciji neće puno pomoći konstatacija da je ona nezadovoljna, jer ona to sama i zna. Njoj treba pomoć u emotivnom smislu, pa samim tim ona mora raditi na svom podsvjesnom jer su njene podsvjesne planete u lošem odnosu. Kako može pomoći ovakvoj osobi u astrohealingu? Ako govorimo o ženskim planetima i emocijama – govorimo o vodenom elementu, jer zapravo emocije su podsvjesne – mi njih osjećamo ali i ne možemo vidjeti, tj. nisu materijalizovane u fizičku strukturu a ipak smo ih jako svjesni i one itekako nas kontroliraju. Jedan od ekova za ovaj problem mogu biti razne vrste liječenja s vodom. Sve ovisno o postavke i pozicije Mjeseca i Venere, i znaka u kome se nalaze, osobi mogu pomoći vodene otopine – poput recimo Bahove kapi, ali ukoliko je osoba i nezadovoljna fizičkim tijelom – i čišćenja vodom, kao terapijom, dijete koje se provode s puno tekućine, u dane kad je Mjesec postavljen onako kako je iu natalnoj karti itd. Bitno je da se očisti Mjesec, te ako je npr. u znaku Ovna – da se spoje voda i neka biljka koja podpada u ovaj znak (recimo đumbir) ali da se nađe rješenje i za Veneru tj. sve ovisno od njenog znaka (Venera je vladarica cvijeća, mirisa, aroma- pa je moguće da se rade masaže sa specijalnim mješavinama mirisa za određeni znak u kome je Venera kao terapija koja može pomoći u otklanjanju ovakvog napetom aspekta između ženskih planeta). Također, tijekom razgovora može se ukazati klijentu na sve holističke terapije koje su idealne za liječenje ovakvog aspekta, a ako govorimo o ovome konkretno, to jesu masaže ali i radu na čakrama koje su zadužene za ove planete (druga i četvrta čakra). Dan kojim vlada planet Mjesec je ponedjeljak (Moonday, eng.) Pa je važno početi na taj dan terapiju ali i poklopiti s Mjesečevom fazom koju osoba ima u natalu. To su sve neki savjeti za određeni aspekt koji može u određenom trenutku da se aktivira tijekom života, pa je bitno dobro poznavati kako svoje natalne pozicije planeta i natalnu kartu, tako i godišnje prognoze, koje ukazuju na aktiviranje određenih napetih aspekata iz natala tijekom te godine .

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

2,33 KN

3,58 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

Status astrologa

Astrologija uživo

Astrologija ima jasniji pogled na položaj u životu i životnim okolnostima, što je neprocjenjiva pomoć za uspješnije funkcioniranje.

Tarot online telefonom

Otvaranje tarota daje vrlo brz i jasan odgovor na određeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta prikaz je neba i rasporeda planeta i zvijezda u vrijeme našeg rođenja.

Numerologija

Broj vašeg životnog puta jedan je od najutjecajnijih numeroloških aspekata u cjelovitoj znanosti o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

2,33 KN

3,58 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK