ASTRO zlopamtilo: Ne ljutite pripadnike ova TRI horoskopski znak jer vam NEĆE OPROSTITI NIKADA!

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Bolje da ne ljutite pripadnike ovih znakova jer, ako to ipak učiniti, neće vam oprostiti dugo, dugo …

Ako ste upoznali nekoga tko je preveliki sitničar i veliko zlopamtilo, ta osoba je vjerojatno pripadnik nekog od ovih znakova!

Djevica

Djevice nikada ništa ne zaboravljaju! Ako ste ih naljutili ili ste učinili nešto što im se nije svidjelo, pripremite se! Možda ne danas ili sutra, ali Djevica će vam se osvetiti ili će vam to prebacivati ​​dokle god ste živi!

Djevice teže ka savršenstvu i perfektnosti, ali samo kod drugih i sklone su da ne vide svoje mane. S vremena na vrijeme ih je potrebno “spustiti na Zemlju”. U suprotnom, bližnji i prijatelji dobiju želju da jednostavno pobjegnu i nikad se više ne vrate!

Škorpioni

Pripadnici ovog horoskopskog znaka vide nepravdu (naročito onu učinjenu prema njima) i kada je uopće nema i tada znaju biti nemolosrdne! Velika su zlopamtila i pamte sve kao slonova!

Tvrdoglave su, a ako ih uspijete razljutite, teško vama! Škorpioni su netaktične iu bijesu nemaju dlake na jeziku, pa očekujte salvu psovki i urlanje od kojeg će vam bubnjati u ušima!

Bik

Pošto je sujetan, Bik očekuje vašu pažnju, a pošto je ljubomoran, on teško prašta. Ako ste ga uvrijedili – njegov ponos, obitelj, dom, prijatelja … očekujte da vam to nikada ne zaboravi!

Kod njega je sve “jednom i zauvijek” pa, ako vas jednom “precrta” s liste svojih prijatelja nikakva izvinjenja ni molbe neće pomoći.

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH HT ERONET

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

SRBIJA

60 RSD

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

POZOVI ODMAH

SIGURNO

BRZO

POMAŽE

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.