ASTRO: Zemljani znakovi zodijaka ne mijenjaju svoje navike …. država vlada materijalnim dobrima i praktičnim stvarima …..

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Zemlja vlada materijalnim dobrima i praktičnim stvarima. Zajedničko zemljanim znakovima je da su skloni rutini, navikama i poštovanju tradicijonalnih vrijednosti. Otkrivamo pojedine crte i karaktreistika znakova koji pripadaju zemljanom elementu.

BIK
Muškarac – Ne voli preuzima inicijativu i nevoljko se upušta u bilo koju akciju. Međutim, kada se jednom odluči za izabranicu svog srca on se pretvara u velikog ljubavnika. On će svojoj suputnici pružiti sigurnost i zaštitu. Sa druge strane ume biti vrlo posesivan i ljubomoran. Partnericu doživljava kao osobnu imovinu.

Žena – Ova se žena uspješno nosi sa svim životnim problemima. Ona ponekad ima impulzivnu narav. Svijet promatra kroz materijalnu, ali i realnu stranu. Voli ponekad trošiti novac i preko svog proračuna. Teško ju je obuzdati ako vidi dobar komad garderobe, tog momenta isti postaje njena opsesija.

devac
Muškarac – Oni su oprezni i taktični. Kod njih vrlo dominira detaljna analiza. Ne podnose površnost i teško podpadaju pod tuđe utjecaje. Kod suprotnog spola mu je bitna urednost i najmanji nemar se u ovom slučaju ne može tolerirati. Za njih vrijedi detaljan pristup u svakom životnom segmentu.

Žena – Djevice se teško upuštaju u vezu zato što su veoma zahtjevne i ove žene ne prihvaćaju ništa manje do savršenstva. Vrlo detaljno pristupaju svakoj tematici i njihova urednost i čistoća zauzimaju granice pretjerivanja. Nerijetko biraju partnere čije je zanimanje vezano za zdravstvo ili su i same u toj branši.

JARAC
Muškarac – Vrlo su kolegijalni i dobri su prijatelji. Oni cijene tradicionalne vrijednosti. Ipak, njihova glavna okupacija je posao i uspjeh. Veoma su lojalni. Za partnerice biraju visokotolerantne osobe koje će ih podržati na putu karijere. Oni odišu autoritetom i testiranja su da se strogo treba pridržavati pravila.

Žena – Kod žene Jarca su dom i obitelj vrlo važni. Nametnuto konzervativno vaspitanje će se manifestirati do kraja života. Tradicionalno će ga prenositi i na svoje potomke. Odstupanje od bilo kojeg vida njenog nametanja životnih strategija za nju će značiti veliku uvredu. Upuštaju se u veze samo ako su sigurne da će to biti na duge staze.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

Status astrologa

Astrologija uživo

Astrologija ima jasniji pogled na položaj u životu i životnim okolnostima, što je neprocjenjiva pomoć za uspješnije funkcioniranje.

Tarot online telefonom

Otvaranje tarota daje vrlo brz i jasan odgovor na određeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta prikaz je neba i rasporeda planeta i zvijezda u vrijeme našeg rođenja.

Numerologija

Broj vašeg životnog puta jedan je od najutjecajnijih numeroloških aspekata u cjelovitoj znanosti o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK