ASTRO zavodnice: Tri znaka koja ostavljaju suprotni spol bez daha (astrologija)

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Pojedini znakovi Zodijaka su nadareni za flert i njima to ide olako. Provjerite koja su tri znaka kojima malo tko može odoljeti.

BIK

Iako inertan i gotovo nesvjestan svoje senzualnosti Bik spada u vrhunske zavodnike. Ključni adut mu je spontanost, au krevetu poznaje sva umijeće Kamasutre iako je nikada nije ni pročitao. Ovaj znak umije da priredi vatromet emocija i pažnje. Napravit će takav ugođaj da se partner osjeti vrlo posebno. Bikovi imaju prirodnu toplinu u očima i ponekad nesvjesno privuku i one koje ne bi željeli. Njihove usne rijetko tko ne bi poželio da osjeti na svojim.

BLIZANCI

Blizanci su kraljevi šarma. Njima se naprosto ne može odoljeti. I dok je nekima seks prioritet i cilj, Blizanci uživaju u igri zavođenja i komunikacije. Obično su nadareni dobrom fizionomijom, a njihov adut je nemiran i neuhvatljiv pogled. Oni osvajaju komunikacijom i intelektom. Teško da ako se s njima upustite u razgovor i sami ne poletite na krilima mašte. Njihov pozitivan stav privlači ljude i sa njima je je vrijeme ugodno ispunjeno, toliko da poželite da je uvijek pored vas.

ŠKORPION

Škorpijom vlada fatalna planeta Pluton koja ima upliv na mase. Škorpiona je teško ne primijetiti. Njezin zavodnički pogled i maniri kojima kao da vas poziva na blud, ne može vas ostaviti ravnodušnim. Ovo je znak koji duboko osjeća i njena intuicija je izražena do te mjere da u svako trenutku zna koje su vaše potrebe, a obzirom da je u emotivnom smislu veoma predana uživat će da i vas zadovolji do maksimalnih granica. Njezino umijeće vođenja ljubavi ostaje za pamćenje.

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH HT ERONET

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

SRBIJA

60 RSD

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

POZOVI ODMAH

SIGURNO

BRZO

POMAŽE

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.