ASTRO: Vodenjaka na polaganju testa emocija 2021. godine (ASTROLOGIJA)

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Tijekom ove godine nećete osjećati toliki pritisak sa svih strana. Vaša snaga i energija se suočavajau u razdoblju 2021. Poslušajte svoje unutarnje porive, izjasnite se drugima samouvjereno i nastavite svojim putem. Ne dozvolite da ne iskoristite planetarne aspekte i pokazati sav svoj potencijal. Na društveni život će vam odlaziti veći dio vremena. Jupiter će vam pomoći da idete za vašim ambicijama i idealima u životu. Neki osjećaj usamljenosti će vas čekati krajem godine. Budite spremni na to.

KARIJERA

Profesionalni život tijekom 2021. godine neće biti zanimljiv kao što je bio prethodnih nekoliko godina. Ne očekujte da ćete baš tijekom cijele godine hodati po laticama ruža. Situacije će se zagrijavati i bićete prinuđeni mijenjati rutu. Na dobitku ste jer ste naoružani iskustvom. Potrebno je da mobilišete vaš energetske rezerve da bi ste se uspjeli na ljestvicu iznad u profesionalnom polju. Vaši suradnici će svakako primijetiti vaša zalaganja. Nastavite tim tempom i kreativnim talentima u oblasti karijere.

LJUBAV

Tijekom godine vaš ljubavni život će biti mnogo više stabiliziran. Međutim, neki mračniji momenti su predviđeni u vidu privremenih odvajanja ili raskoraka u odnosima. Na trenutke, biće neizvjesnosti na emotivnom planu. Prijatelji će imati vodeću ulogu u tome procesu, davat će vam podršku i smjernice. Primirje i poboljšanje na ovom polju očekujte krajem godine kad će slobodnima biti otvorena opcija za veoma zanimljiva poznanstva. Onima koji su u vezi predstoji savladavanje novih lekcija, ako ispite položite, računajte da ste naišli na životnog suputnika. Treba poduzeti određene poteze i donijeti konačne odluke.

FINANCIJE

Očekujte stabilnu financijsku situaciju tijekom 2021. Postavite prioritete i fokusirajte se na ono s čime raspolažete. Izbjegavajte ekstravagantne momente i širokogrudnost. Odustanite od nekih većih planova investiranja. Sredinom godine će biti dosta troškova s ​​mnogo strana. Napravite kompromis sa štednjom. Zadnja polovica godine predviđa troškove vezane za nekretnine ili investicije. Sejte sad, ubirajte kasnije.

ZDRAVLJE

Planete vam poručuju da biste morali vašu prehranu dovesti u red. Nemojte biti popustljivi u tom procesu. Provjerite vaš imunitet i na temelju toga i savjeta s nutricionistom napravite novi režim. Osjećat ćete se bolje, a vašem organizmu je to neophodno. Upražnjavajte treninge, ali ne forsirajte se previše.

oBITELJ

Pojavljuje se izvjesni problemi tijekom 2015. u obiteljskom okruženju. Problemi mogu nastati iz neprijateljskog okruženja i mogu kočiti vaš osobni i obiteljski razvoj. Odvajanje od obitelji nije isključeno tijekom godine. Preovladavaće svađe i nesporazumi. Mogu iskrsnuti neka pravna pitanja i rashodi u domu.

PUTOVANJA

Opcije za putovanja postoje, ali ovdje će se nuditi šanse za neke kraće relacije. Indicija za ceste u inozemstvo nema, ali ne znači da ih neće biti.

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH HT ERONET

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

SRBIJA

60 RSD

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

POZOVI ODMAH

SIGURNO

BRZO

POMAŽE

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.