Horoskopius

ASTRO VODENJAK: Vodenjak i ostali znakovi Zodijaka-Vodenjak je prijateljska i nekonvencionalan vrsta koju sve zanima …..

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Vodenjak je prijateljska i nekonvencionalan vrsta koju sve zanima. Lako sklapa poznanastva, ali ne odustaje od svoje neovisnosti. Ona se slijepo drži svoje slobode. Kako fukcioniše s ostalim znakovima, provjerite.

VODENJAK I OVAN

Ovakvi se odnosi obično završavaju iskrenim prijateljstvom. Kada se ne usklade kao emotivni partneri, oni ostaju u skladnim odnosima i kad se bura smiri imaju određeno međusobno poštovanje. Vodenjak ima tendenciju da još izvjesno vrijeme gaji emotivnu naklonost ka Ovnu.

VODENJAK I BIK
Ovo je nespojiva kombinacija. Dok Vodenjak razmatra opcije budućnosti, Bik je znak koji je strogo vezan za sadašnjost. Težnja ka slobodi i netradicionalnim odnosima, liberalnih poimanja kod Bika stvara opće nerazumijevanje.

VODENJAK I BLIZANCI
U ovom sklopu postoji neprevaziđena energija. Seksulani odnosi mogu biti fantastični do osjećaja astralne projekcije. Ovaj par pretendira prijateljski odnos uz “beneficije” i to na obostrano zadovoljstvo. Nitko ovdje ne trpi da mu sloboda bude ugrožena. Savršen sklop.

VODENJAK I RAK
Svatko ima vlastite životne principe zbog kojih se teško odlučuje na dalje susrete i ljubavnu vezu. Ipak, Vodenjaku imponuje da ima pored sebe zanosnog i šarmantnog partnera koji ima profinjene manire. Ali to bi bilo sve iz ovog odnosa. Prije bi opstala prijateljska veza između njih.

VODENJAK I LAV
Ponos i tvrdoglavost su vezane karakteristike za ovaj par, mada ova veza može dobro funkcionirati, jer će Lav iskreno imponirati Vodenjaku, te će ga ovaj hvaliti bez imalo pretjerivanja u svojim izjavama. Veći problem u ovoj vezi predstavlja stalna želja Vodenjaka za novim, što Lav neće shvatiti, nego će potražiti novu osobu kojoj će biti centar svijeta.

VODENJAK I DJEVICA
Vodenjak se kreće kroz život tražeći čisto duhovno prosvjetljenje, a Djevica je intelektualna. Djevicu zanima kako i zašto, dok je Vodenjak jednostavno usredotočena na ono što je u tom trenu zanima, bilo praktično ili ne, i obično se pita što je sljedeće. Teško da ovdje može doći do međusobnog razumijevanja.

VODENJAK I VAGA
Vi možete pričati cijelu noć i još … Ovdje se radi o izuzetnoj mentalnoj povezanosti. Vodenjak ima tendenciju da usreći Vagu svojim nesvakidašnjim idejama i iznenađenjima. Oboje teže liberalnom odnosu.

VODENJAK I ŠKORPION
Ovdje se radi o nestabilnoj mješavini. Škorpion je zaokupirana dubokim emocijama, Vodenjak vlastitim idejama. Zajedničko funkcioniranje moguće, ali kada bi de prevazišla Škorpijna posesivnost i Vodolijna neovisnost.

VODENJAK I STRIJELAC
Oba znaka su neukrotiva. U ovom slučaju ozbiljan nedostatak je antitalenat za kućanstvo. Odlična prijateljska i površna kombinacija bez preudiciranja da dođe do stabilnog trajnog odnosa.

VODENJAK I JARAC
Jarac je tradicionalista koji se drži sustava, a Vodenjak individualista koji voli ga ruši. Vodenjak je usmjeren ka budućnosti, dok je Jarac simbol prošlosti. U ovoj kombinaciji Jarac je apsolutno bespomoćan. Postoji mogućnost da nervirate jedno drugo.

VODENJAK I VODENJAK
Vaš odnos je društven i vi ste u konstantnom pokretu. Ne mogu se ni zamisliti događaju i žurke koje ćete organizirati zajedno. Vi ste kombinacija vrlo jake mentalne veze, romantično, to je druga priča.

VODENJAK I RIBE
Na početku ova veza obećava, ali na duge staze daje razočarenje. Ribe su previše osjetljive da bi bile s nekim tako “otkačenim” i intelektualnim kao što je Vodenjak.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK