ASTRO: Vagama je godina obojena emocijama (astrologija)

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Zahvaljujući dobrim planetarnim aspektima ova godina će biti dobra za vas. Mogli bi napraviti dobar napredak i vašem životu. Vaša energija će biti usmjerena u pravcu ostvarivanja primarnih ciljeva. Vaša kreativnost bit će posebno naglašena i umjetnički talent bi mogao doći do izražaja. Međutim, morate biti u stanju razlikovati stvarnost od imaginacije. Moguće je da pokažete malo više nestrpljivosti nego što bi trebalo. Put kompromisa je garancija dobrog života. Očekujte realizaciju vaših nadanja u ovoj godini.

KARIJERA

Tijekom godine neće biti posebnih prepreka u poslovnim projektima. Držite se vaš politike i pokušaja da se domognete onoga što vam zaista pripada. S kolegama i pretpostavljenima pokušajte napravite balans, makar vi to umijete. Vi ćete predvidjeti sve probleme i zbog toga će vam se mnogi obraćati za pomoć. Sredinom godine moguća je stagnacija, ali krajem godine predstoji velika promjena na ovom polju.

LJUBAV

2021. godina pruža mogućnost zbližavanja s voljenom osobom. Na ovom polju predstoji znatno bolja komunikacija. Bit će dosta romantike i ljubav će se osjećati u zraku. Uzajamno povjerenje i sreća većinom vam sjajne mogućnosti za zajednički život. Pokušajte izbjeći svoje posesivne izlivee ili ih makar zakamuflirajte da ne biste pokvarili ovo što vam planeta nude. Pozitivan pristup će samo rasplamsati savršenstvo sklada. Otvaranje je mnogo važno u ovom razdoblju, iskažite sve što vam je na srcu.

FINANCIJE

Ovo je polje koje će tijekom 2021. stagnirati. Razdoblje frustracija i nevolja na ovom planu biće vrlo dominantan sredinom godine. Ovdje je ključna riječ strpljenje. Naporan rad i predanost bit će prioritet u ovom razdoblju. Budite štedljivi i dobro osmislite plan troškova. Neke rashode bi mogli previdite. Poslušajte savjete prijatelja, jer vi ne možete biti sami u vrijeme financijske nesigurnosti.

ZDRAVLJE

Vaš metaboljitam će iziskivati ​​više energije. Planete će vas tijekom godine štititi od ozbiljnijih zdravstvenih problema, mada povremene manje tegobe mogu se pojaviti. Ne forsirajte previše vaše tijelo i duh tijekom godine.

oBITELJ

Ovo će biti jedan od ne tako sjajnih frontova ove godine. Suočavaćete se s brigama i strahovima u kućanstvu tijekom 2021. Neusklađenost na financijskom razini mogla bi kulminira. Šanse za odvajanje i preseljenje mogu biti ponuđena opcija za mlađe pripadnike ovog znaka. Za one koji su u braku, neka što manje vremena provode u domu.

PUTOVANJA

Savršena godina za putovanja. Čak se otvara mogućnost ostavrivanju karijere u inozemstvu. Preporuča vam se da tijekom godine mijenjate mjesto boravka.

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH HT ERONET

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

SRBIJA

60 RSD

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

POZOVI ODMAH

SIGURNO

BRZO

POMAŽE

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.