ASTRO UREĐENJE STANA: Ovan žudi za crvenim detaljima, Vage vole harmoniju, Djevice cijene praktičnost i udobnost

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

U uređenju doma neko se vodi intuicijom, neko slikama iz časopisa o interijeru, neko “pada” na feng shui, a neko pak “pita” horoskop.

Ako ste u posljednjoj skupini, evo što kažu astrolozi koju boju namještaja, zidova i detalja svaki znak treba izabrati.

Ovan

Strastvenom, hrabrom i temperamentnom Ovnu nijedna boja ne “stoji” kao crvena. Sa detaljima u skerletnocrvenoj i boji rubina ovaj vatreni znak neće pogriješiti.

Bik

Senzualni Bik voli sve što je elegantno, luksuzno, otmjeno i sofisticirano. Istovremeno, riječ je o zemljanom znaku koji s obje noge stoji na zemlji, pa je pravi izbor za njega zelena i to smaragdna nijansa.

Blizanci

Vazdušasti Blizanci vole zelenu i žutu, pa bi, kao fleksibilni znak, mogli kombiniraju ove dvije boje. Kombinacija dvije boje je pravi izbor jer neuhvatljivim Blizancima sve brzo dosadi.

rak

Ljubičasta je idealna boja za znak koji je privržen domu i obitelji. Sentimentalni i emotivni Rakovi će svoju potrebu za stabilnošću i sigurnošću najprije ostvariti uz namještaj i detalje u boji ametista.

Lav

On voli biti u centru pažnje, privlače ga svjetla reflektora, pa je žuta najlogičniji izbor za njegov “kavez”. Ali ne bilo koja žuta, već, zna se, zlatna.

Djevica

Praktične Djevice dobro se osjećaju u okruženju s neutralnim tonovima, pa su siva, pastelnozelena i bijela pravi izbor za njih.

Vaga

Sofisticirane Vage vole harmoniju i jednostavnost i profitirat od boja koje donose svježinu. Zelena, i to nijansa u boji žada, idealna je za Vage.

Škorpion

Kao i Ovnu, Škorpionima najviše odgovara rubin-crvena. One su strastvene, sklone promjenjivom i ekstremnom ponašanju, pa se dom u crvenoj boji slaže uz burni temperament Škorpiona.

strijelac

Sloboda i optimizam asociraju na Strijelce, a boja koja pojačava te osobine je ljubičasta.

Jarac

Stabilan, pouzdan Jarac treba da se opredijeli za boje koje odgovaraju njegovoj prirodi nesklonoj rizicima. Zato je plava za njega siguran izbor.

Vodenjak

Kao i Jarac, i Vodenjak voli plavu, ali zbog drugih razloga. Tamnoplava pojačava Vodolijin intelektualnu i altruistična prirodu.

ribe

Veoma emotivne Ribe uživaju u nijansama zelene koje podsjećaju na dubinu mora i jezera, kakva je i njihova priroda – mistična i nedokučiva.

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH HT ERONET

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

SRBIJA

60 RSD

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

POZOVI ODMAH

SIGURNO

BRZO

POMAŽE

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.