ASTRO TRPEZA: Ribe i Škorpion se tope u alkoholu, Bik i Lav se otimaju oko mesa

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Obilju okusa malo tko može odeoleti, au tome se bore za top mjesto Vage i Bikovi.

OVAN

Pripadnici ovog znaka uživaju punu trpezu i obilje. Oni uživaju ulogu domaćina i pobrinut će se za svakog gosta pojedinačno. Oni će svakom jelu naći prigovor, ali će probati od svega po malo. Pronaćiće mjesta i za desert.

BIK

Ovo su najveći gurmani Zodijaka. Oni uživaju iu pripremi, ali još više u okusima. Dok njih promatrate prilikom obroka, teško da im se i sami nećete pridružiti. On to radi s umjetnošću. Nakon obroka, obavezno se mora zasladiti nečim. Ume im čak pripasti muka.

BLIZANCI

Ne bi se moglo reći da im hrana nije bitna, ali njima je mnogo važniji onaj dio zabave, druženja i okupa za trpezom. Oni često nemaju vremena za obroke, pa nerijetko jedu ” s nogu ”. Imaju svojih par omiljenih jela. Umeju pretjerati s alkoholom.

RAK

Pripadnici ovog znaka obožavaju obiteljska okupljanja i pronalaze se u pripremanju hrane. Oni ovim pokazuju veliku umjetnost i naklonost. Oni su veliki uživaoci vina i degustatori svojih djela. Za njih je hrana glavni izvor zdravlja, ljubavi i blagostanja.

LAV

Lav će se naći na počasnom mjestu, na čelu stola. Potrudiće se da ugrabe najbolje za sebe i da se prvi posluže. Iako uživaju u hrani, oni neće pretjerivati ​​u obrocima. Poslije jela prakticiraju da malo odrijemaju.

DJEVICA

Djevica će najveći dio vremena provesti u pripremama, što podrazumijeva uređenje, kao i perfektno postavljen sto. Ona svoje obroke svodi na minimum i dobro biraju što će jesti. Njihova je prehrana zahtjevna u smislu pažljivo biranih namirnica. Zdravlje je najbitnije.

VAGA

Vaga je sklona da pretjeruje kao I Bik. S tom razlikom što joj je bitno i koliko boja obitava na stolu. Vole probaju razne specijalitete i da uvijek otkrivaju neke nove okuse. Ovaj znak preferira slatkiše najviše od svih. One istinski uživaju u okusima slatkog.

ŠKORPION

Ona će birati manja obiteljska okupljanja i intimnu atmosferu prilikom obroka. Uživa u orjentalnim ukusima i začinjenoj hrani. Uz hranu je neizistavna stavka aperativ, a poslije obroka nekog jakog vina.

STRIJELAC

Pripadnici ovog znaka skloni su pretjerivanju u hrani. Njima zapravo nedostaje energije jer su većinom vremena u pokretu. Sve što je na stolu, naprosto se mora probati. Svaka vrsta druženja im je imerativ, oni vole kada im je kuća puna.

JARAC

Kod Jarca mora sve biti strogo isplanirano. Troškovi oko hrane moraju se svedu i iskalkulise. Uživat u svakoj vrsti organizacije. Za stolom će pokrenuti razgovor kako nitko ne bi bio zapostavljen. Njima je hrana samo fiziološka potreba koja treba biti skromno namirena.

VODENJAK

Vodenjak spada u najbolje domaćine, pa čak i ako se pojavite nenajavljeni, ugostit vas srdačno. Mašti na volju, ponudit će vam nove okuse, a dekoracijom bi vas mogli fascinirati. Ipak, oni će više uživati ​​u čašici poslije.

RIBE

Sklone su pretjerivanju, ali od obilnih obroka ne odustaju jer se prepuštaju trenutnom osjećaju zadovoljstva koje im hrana pruža. Nakon toga će se rado upustiti u piće. More alkohola za njih je standardna doza.

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH HT ERONET

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

SRBIJA

60 RSD

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

POZOVI ODMAH

SIGURNO

BRZO

POMAŽE

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.