ASTRO superheroja: Lav vladar vatre, Strijelac detektor laži … Djevica bi bila ljudski tornado, Škorpion pronicitelj duše, a vi?

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Prema njihovim karakternim osobinama i afinitetima, da se svakom horoskopskom znaku pripiše jedna supermoć, Djevica bi bila ljudski tornado, Škorpion pronicitelj duše, a vi?

OVAN – neograničena energija
Pripadnici ovog znaka lako bi mogli biti superjunaci, s posebnim moćima koje se skrivaju u njihovoj neograničenoj energiji. Ta osobina izlazi na vidjelo čim imaju cilj koji žarko žele ostvariti – to im daje snagu da se kreću brže od metka, preskaču zgrade, ne spavaju, ne jedu – sve kako bi dobili to što žele.

BIK- supersnaga
Ne kaže se uzalud “jak kao bik”. Da pripadnici ovog znaka imaju samo jednu moć, to bi definitivno bila supersnaga. Ona se odnosi i na fizičko i emocionalno odolijevanje izazovima i nošenje s teškim situacijama bolje od svih drugih pripadnika Zodijaka. Oni su zaista nesalomivi.

Blizancem – mentalno snimanje
Pripadnici ovog znaka u svijetu superjunaka bi bili oni koji imaju nevjerojatnu sposobnost upiti ogromne količine informacija u zapanjujuće kratkom roku. Bilo da čitaju novine, promatraju ljude oko sebe ili nešto uče, njihova su mentalna energija i kapacitet mozga pravo čudo.

RAK – moć suosjećanja
Da pripadnici ovog znaka imaju jednu supermoć, to bi definitivno bila sposobnost nevjerojatne empatije koja ih odlikuje. Oni su sposobni shvatiti i razumjeti sve ljudske motive oko sebe, povezati se sa svakim emotivnim stanjem i uspostaviti vezu sa svakim čovjekom, biljkom ili životinjom na Zemlji.

LAV – gospodar vatre
Njihov vreo temperament udružen s moći koju dobivaju od Sunca, pripadnike ovog znaka u svijetu superjunaka bi lako pretvorio u gospodare vatre. Oni je mogu stvoriti ni iz čega – samo ako se malo naljute, ali i istom brzinom ugasiti, plamenom zaštititi svoje bližnje ili obasipati neprijatelje ako im se približe.

DJEVICA – ljudski tornado
Brzina i intenzitet koja krasi pripadnike ovog znaka čim imaju neki cilj na pameti, u svijetu superjunaka pretvorila bi ih u ljudski tornado. Zahvaljujući sposobnosti razmišljanja pet koraka unaprijed, mogu uvesti pomutnju u svoju okolinu i “usisati” ih kao tornado, koji je otišao prije nego je objasnio što je htio, ali budite uvjereni da je to i dobio.

VAGA – mijenjanje oblika
Pripadnike ovog znaka krasi jedna vrla praktična sposonost – moć prilagodbe. Kao superjunaci, oni bi bili u stanju mijenjati oblike i prilagoditi se svakoj situaciji, okolini ili ljudima. Ta im moć omogućuje da iskuse život kroz razne pozicije i oblike.

ŠKORPION – pronicatelj duše
Pripadnici ovog znaka u svijetu supermoći bi definitivno imali vještinu “čitanja” tuđe duše. Zahvaljujući svojoj analitičnosti, logičkom zaključivanju i sposobnosti percepcije, oni bolje nego bilo koji drugi znak Zodijaka mogu već samo gledajući nekome u oči proniknuti osjećaj li bol, koji je njihov cilj i što zapravo jesu.

STRIJELAC – detektor laži
Pripadnike ovog znaka krasi sposobnost toga da vrlo lako “izvaci” istinu iz nekog. Zato bi oni u svijetu superjunaka definitivno bili ljudski “detektor laži”, no do istine ne bi došli zahvaljujući mjerenju pulsa i promjenama u ritmu disanja, već sitnim manipulacijama kojima sugovornika zavedu i natjeraju da sam izda svoje prave namjere.

JARAC – upravljač misli
Pripadnike ovog znaka krasi nevjerojatna mentalna energija i upornost zahvaljujući kojima mogu upravljati drugima i njihovim odlukama. Tako bi oni u svijetu superjunaka bili kontrolori misli, koji pomnim taktikama ” ubacuju ” ljudima ideje u mozak tako da pomisle kako su njihove vlastite i provedu volju Jarca u djelo.

VODENJAK – nestajanje
Pripadnici ovog znaka bi u svijetu supermoći bili oni junaci koji lako postanu nevidljivi. Njihova sposobnost nestajanja iz situacija koje im ne odgovaraju je zapanjujuća – ne samo fizički, već i psihički. Takva sposobnost odsustvovanja omogućuje im da “obletim” svijet i upoznaju najrazličitije ljude i prođu kroz nevjerojatne situacije.

RIBE – tvorci svjetova
Sanjarske sposobnosti pripadnika ovog znaka iu stvarnom svijetu su poprilično nevjerojatne, tako da bi oni kao superjunaci bili tvorci svjetova koji ostvaruju svoje fantazije. Njihova mašta i kreativnost nema granica, pa bi lako bili vladari scenarija poput Matrixa ili futurističkih svjetova po svojoj volji.

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH HT ERONET

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

SRBIJA

60 RSD

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

POZOVI ODMAH

SIGURNO

BRZO

POMAŽE

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.