ASTRO SUGESTIJA: Lava ne savjetujte, Ovan je stvorio svijet

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Blizanci mijenjaju mišljenje iz trenutka u trenutak, Rakovima treba vremena da donesu konačnu odluku. Koliko držite do svog stava ili ste ipak podložni utjecaju drugih, otkrijte ovdje.

OVAN

Njegovo i samo njegovo mišljenje je jedino ispravno. I ako čuje dobar savjet, neće priznati da je bolji od njegove ideje, ali će se truditi po svaku cijenu da ga prisvoji kao vlastito.

BIK

Kakva tvrdoglavost! Ne treba ni pokušavati utjecati u nekim njegovim ustaljenim principima. Dok još stav nije izgrađen, može se i pričati.

BLIZANCI

Vrlo su skloni sugestijama. Na njih se može lako izvršiti utjecaj, samo se postavlja pitanje da li će se pojaviti neka treća opcija.

RAK

Rakovi će se uvijek konzultirati sa svojim bližnjima u donošenju bilo kakvih odluka. Na njih se može utjecati, ali im treba suptilan pristup, inače, pobjeći če.

LAV

Čitaj Ovan. Vrlo slična je situacija sa Lavovima, sugestija u kontekstu kritike, naići će kod pripadnika ovog znaka na prezir.

DJEVICA

Djevica je dosta fleksibilna po pitanju utjecaja sa strane. Također, i ona voli biti u ulozi savjetnika, pa je ovdje diskusija uvijek uzajamna.

VAGA

Vaga je sklona sugestijama, a posebno ako su njeni estetski domeni u pitanju. Mada je vrlo neodlučna ona je uvijek u konfuziji, ali ima talent da doneste ispravnu odluku.

ŠKORPION

Svaki pokušaj da se Škorpionu priđe nekim savjetom, dovodi u pitanje dal je riječ o teoriji zavjere. Ipak ona se isključivo oslanja na svoju intuiciju koja je uglavnom nepogrešiva.

STRIJELAC

Savršen sugovornik, isto tako i dobar slušatelj, Strijelac poštuje tuđa mišljenja i u kombinaciji s vlastitim on donosi konačnu odluku.

JARAC

Jarcu može sugerirati jedino netko tko je po statusu jači od njega. Tuđe mišljenje osatlih, pa i najbližih on ne uzima u obzir.

VODENJAK

Svaka sugestija je dobrodošla jer iz nje proizlaze nove ideje. Kako će to samo Vodenjak konstruirati.

RIBE

Koliko je moguće ući u realnu komunikaciju u ovom slučaju? Predpostavka je da treba imati dovoljno vremena na raspolaganju da bi uopće mogli prizemljiti Ribe.

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH HT ERONET

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

SRBIJA

60 RSD

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

POZOVI ODMAH

SIGURNO

BRZO

POMAŽE

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.