ASTRO: Strijelce očekuju radikalne promjene (astrologija)

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Tijekom godine planete će vam pomoći da imate jasniju sliku o sebi. Moglo bi se ostvari više toga na svim poljima u odnosu na prethodan razdoblje. Bit ćete prinuđeni postaviti svoje prioritete. Ne dozvolite da vas savlada pesimizam. Predstoje vam velike promjene po pitanju karaktera i navika. 2021. je obilježena samousavršavanjem.

KARIJERA

Dosta energije ćete usmjeriti ka ovom polju tijekom 2021. godine. Bit će dosta mogućnosti i prostora za suradnju s drugima i ekspanziju poslovanja. Oni koji su u umjetničkim vodama, nailazićete na mnoštvo novih ideja. Tijekom prve polovice godine vjerojatno će biti nekih zastoja u komunikaciji sa suradnicima. Također, budite spremni da se suočite sa izvjesnim blokadama na planu realizacije vaših projekata. Timski rad vam neće ići na ruku. Oslonite se na svoj unutarnji potencijal. Ako budete dovoljno ustrajni, očekujte garantirane rezultate krajem godine.

LJUBAV

Tijekom 2021. uspjet ćete održite odnose koji su se pojavili u vašem životu u prethodne tri godine. Uživajte u društvu izbjegavajući impulzivne momente, jer izvjesno je da ćete naići na negativne odgovore s druge strane.Ovo je godina u kojoj ćete biti atraktivniji i reprezetativniji suprotnom spolu, zahvaljujući unutarnjem čišćenju koje ste imali prethodno razdoblje. Međutim, budite oprezni u svojim emotivnim pristupima, Saturn koji se nalazi u vašem znaku, može vas učini kontradiktornim. Sa druge strane dobra volja i poštovanje će uroditi plodom. Strpljenje i tolerancija su ključne riječi za uspjeh na ovom polju. Trudite se posvetite dovoljno pažnje partneru čak i ako vaš duh bude opterećen. Dosta druženja će vam pomoći da se pojedini odnosi stabiliziraju. Vrijeme je za pozitivne misli.

FINANCIJE

Zahvaljujući napornom radu u prethodnom razdoblju vaš financije tijekom 2021. godine će se obnoviti. Nemojte biti zadovoljni samo pokrivanjem dugova, vi u ovoj godini možete postići mnogo više. Treba da se stekne stabilnost na materijalnom planu. Izbjegavajte neoprezne kupnje jer izvjesni su neki neophodni troškovi. Potrebno je da stabilizujete svoj proračun i pokušate mudro raspolažete vašim sredstvima. Ovo nije vrijeme da se prepuštate zadovoljstvima, jer ” ružičasti ” razdoblje sleduje tek krajem godine. Čuvajte se prijevara i dobro provjerite sve prije nego potpisujete bilo što vezano za financijske transakcije. Neki veliki priljev je moguć sredinom godine, budite pažljivi s tim.

ZDRAVLJE

Opustite se i pomladite svoju dušu i tijelo. Vaš duh će se napajati pozitivnom energijom tijekom cijele godine. Manji zdravstveni problemi mogući su sredinom godine. Pojačana nervoza ili lošija prehrana će biti uzrok tome.

oBITELJ

Za Strijelce predstoji neka vrsta poremećaja u obiteljskom životu tijekom prve polovice godine. Za drugu polovicu godine predviđa se još lošija situacija. Samo napor, iskrena predanost i prilagođavanje može donijeti boljitak na ovom polju. Vjerojatno je da ćete se suočiti s neželjenim smetnjama i preprekama u obiteljskim poslovima i obvezama. Naićiće na nerazumijevanje od članova obitelji posebno ako je riječ o partneru. Postavljaće vam se dosta testova koje ćete morati rješavate.

PUTOVANJA

Povoljna godina za putovanja, a posebice će biti vezana za ostvarivanje financijskih sredsava. Mogli biste posjetite mjesta o kojim sanjate.

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH HT ERONET

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

SRBIJA

60 RSD

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

POZOVI ODMAH

SIGURNO

BRZO

POMAŽE

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.