Horoskopius

ASTRO STRIJELAC: Kako se slaže s ostalim znakovima horoskopa? Teška romantika ovdje “ne pije vodu” ……

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Volatilnost je ono što karakterizira Strijelca. Pravilo koje se mora ispoštovati za ovaj znak je “Ne zatvaraj me ku kavez”. Teška romantika ovdje “ne pije vodu”. On voli biti slobodnog duha I uživa u iznenađenjima, a kako se slaže s sotalim znakovima, saznajte.

STRIJELAC I OVAN

Poticajan odnos dva vatrena znaka. Povezanost je na dubokom razini iu ovom slučaju odnos je dugotrajan. Ovo je idealna kombinacija za bračne odnose. Ovnovu površnost često dopunjuje Strelčevu duhovni pristup.

STRIJELAC I BIK
Uslijed nepomirljivih razlika prirode ovdje bi dolazilo do čestih nesuglasica. Konstantna težnja za avanturama od strane Strijelca nailazi na nerazumijevanje statičnog Bika koji se teže adaptira na promjene bilo koje vrste.

STRIJELAC I BLIZANAC
Ovo su dva suprotna znaka koja imaju više zajedničkih karakteristika nego što bi se moglo pretpostaviti. Blizanci su gospodari “nižeg uma”, dok su Strelčevi “višeg intelekta”. Ovdje je komunikacija vrlo izražena i ova dva znaka se savršeno verbalno razumiju. Može se započeti milijardu projekata. Spoj ova dva znaka je idealna kombinacija.

STRIJELAC I RAK
Ne, nikako! Ovo je priča o dva različita, nepomirljiva senzibiliteta. Asocira na sado-mazohistički odnos. Rak je čuvar tradicije vezan za obiteljske vrijednosti dok Strijelca vuku daljine i otkrivanja novih horizonata. Vrlo se lako odvajaju od obitelji i nastavljaju svojim putem. To je za Raka ipak teška priča.

STRIJELAC I LAV
Imamo bingo kombinaciju. Potpuna kompatibilnost. U nekim stvarima su slični, u nekim različiti, ali bitno je da su slični tamo gdje treba, a različiti u onim karakteristikama koje nisu primarne. Što je još važnije, ovdje dominira strast i problemi se rješavaju upravo tim ključem.

STRIJELAC I DJEVICA
Inteligentni Strijelac lako će osvojiti Djevicu, jer će u svakom trenutku točno znati što Djevici treba i kakve su joj želje. Međutim, to će biti samo početni zanos. Strijelac nije sklon sređenom i mirnom životu što Djevica očekuje od svoga partnera. Iako Djevica po svojoj prirodi nije ljubomorna osoba Strijelac bi u njoj mogao pobuditi takve osjećaje. Zajedničko im je ljubav prema prirodi i putovanjima pa ih i to može spojiti.

STRIJELAC I VAGA
Potreba za avanturom može izazvati izvjesne ispade ljubomore kod Vage, njezin Sarno obično uspijeva vrati “zabludelim ovčicu”. Ovo je jednostavno prirodan par unatoč ovom primjeru.

STRIJELAC I ŠKORPION
Dok je Škorpion komlikovana i tajanstevena, Strijelac je neposredan i isktren. Kombinacija vode i vatre ne doživljava stapanje. Ovdje je misija spajanja već u startu osuđena na neuspjeh.

STRIJELAC I STRIJELAC
Kao dva Quijotea, vi se odlično razumijete. Vječno mladi u duši, zajedno se upuštate u avanture i dijelite iste ambicije. Vi definitivno zabavljate jedno drugo. Međutim, kada dođe do realnih porblema skloni ste da se obostrano povučete.

STRIJELAC I JARAC
Jaraca fascinira Strijelčeva energija, a Strijelac je zapanjen organiziranošću ovog znaka. Ipak, ovdje se radi o dvije suprotnosti znakova. Strijelac ne može ispuniti Jarčeve striktne norme ponašanja.

STRIJELAC I VODENJAK
Oba znaka su neukrotiva. U ovom slučaju ozbiljan nedostatak je antitalenat za kućanstvo. Odlična prijateljska i površna kombinacija bez preudiciranja da dođe do stabilnog trajnog odnosa.

STRIJELAC I RIBE
Oba znaka su sklona sanarenju. Međutim, Ribe su suviše pasivne da svoje snove realiziraju iu stanju su se zadovolje svojim imaginarnim svijetom. Strijelac svoje snove pretvara u stvarnost, pa ga inertnost vrlo brzo “ohladi”.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK