ASTRO: Snažan predstojeći utjecaj Vodenjaka donosi energiju promjena i uzburkanih emocija

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Kako je vladavina Vodenjaka počela 20. siječnja, njezin utjecaj je počeo mnogo ranije, jer je prebukirana naletom planeta i ovaj period može biti upečatljiv za svakog od nas. Što bi to moglo značiti?

Merkur i Venera su tu da nam donesu jedan specifičan vid komunikacije. O čemu će se pričati? Naravno o ljubavi, rećiće Venera. Međutim, kako se neke situacije kreću unatrag, postoji tendencija da se vratimo na stare ljubavi, da obnovimo neke kontakte iz prošlosti, ili makar da osjetimo jaku nostalgiju za nekim koga smo zaboravili na životnom putu. Mogu nas iznenaditi neki prijatelji koji bi se mogli pojaviti bez najave. Iznenadnih poziva i komunikacije putem društvenih mreža biće u izobilju.

Kada se Merkur nalazi u Vodenjaku, većina ljudi neovisno o svom znaku teži znanju i otvorena je za nove i originalne ideje. Razmišljamo izvan okvira, a naša razmišljanja postaju progresivnija i objektivnija. Imat ćemo potrebu da ovladamo nekim nesvakidašnjim informacijama. Bit ćemo otvoreni da slušamo i upijamo, ali i da dajemo svoja mišljenja.

Ipak, postoji mogućnost da zbog Merkurovog prividnog kretanja unatrag, gubimo ili zaboravljamo stvari.

Nije isključeno i da budemo pokradeni. Savjetuje se, također, da potpisivanje važnih dokumenata bude pod strogom kontrolom.

Vratimo se na ljubav. Neke će veze biti u iskušenju, jer Vodenjak teži slobodi i prezire sputavanja. Njezin je kompromis jedino moguć s maštom. Sa druge strane, postoji mogućnost da će emocije izbijati poput erupcije vulkana, neke nećemo moći kontrolirati, a i od drugih možemo očekivati ​​neke iznenadne izljeve.

Vodenjak može biti jednako vjerna kao i Jarac, ali pod vlastitim uvjetima, pa ćemo raspravljati s bližnjima o pitanjima slobode, nesputanosti i kršenju normi. Vrijeme je da skinemo sve okove, proširimo vidike i popustimo obruče. Da shavtimo da nije sloboda slobodu dati, sloboda je slobodu imati. Da sve repove prošlosti ostavimo tamo gdje im je mjesto, a novim stvarima damo šansu, jer one stižu u obliku iznenađenja. Tko je otvoren za nove priče ova energija Vodenjaci će ga podržati.

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH HT ERONET

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

SRBIJA

60 RSD

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

POZOVI ODMAH

SIGURNO

BRZO

POMAŽE

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.