ASTRO SLAGALICA: Ovan i Rak, jedino u ringu

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Tko se s kim najbolje slaže i kakve su šanse među znakovima za partnerske, poslovne i prijateljske odnose, otkrivamo vam.

OVAN

Temperamentan i ekspolozivne naravi, Ovan može funkcionistati sa Škorpijom u prijateljskoj varijanti. Sa Strijelcem dijeli zajednička interesovanja, a ideje Vodenjaka provodi u djela.

On nema razumijevanja za nježna osjećanja Raka, a Bik je za njega suviše spor.

BIK

Već je spomenuto da jednu od najskladnijih parova u zodijaku čine Bik i Škorpion. Suradnici ovom znaku mogu biti Djevica i Jarac. Ribe i Rakovi su mu slični po senzibilitetu. Nesklad je moguć sa Blizancima zbog njhove nestabilnosti, a sa Vodenjacima ima potpuno nerazumijevanje.

BLIZANCI

Kao znak kome je komunikacija od velikog značaja, Blizanac na tom planu najbolju konekciju doživljava s strijelca i Vodenjakom. Vage mogu biti savršene za partnerstvo, dok Bik u isto vrijeme privlači i odbija. Više je ispoljen strah od autoriteta. Sa Lavovima imaju tendenciju da postanu veliki neprijatelji.

RAK

Sa Bikovima imaju skladan odnos i međusobno razumijevanje, s Ribama dijele slična osjećanja, Vage im ne ulijevaju dovoljno povjerenja. Rak u odnosu sa Ovnom na bilo kojem polju je nemoguć.

LAV

Sa ponosnim Lavom treba se naći na megdanu. Teško da mu netko može parirati osim Ovna. Otuda rivalstvo između ova dva znaka. Kompatibilni znakovi su Strijelac s kojim ima slične vidike i Vaga s kojom dijeli iste životne ciljeve.

DJEVICA

Djevica funkcionira sa Bikom, Rakom, Jarcem i Strijelcem. Ostali bi trebali podese svoje adaptere vrlo precizno bi iole bila omogućena komunikacija.

VAGA

Vaga je komunikativna i manje-više kompatibilna s većinom znakova zodijaka. Sa Bikom, zbog zajedničke vladajuće planete, dijeli poriv ka umjetnosti, pravdoljubiva je kao Škorpion, voli slobodu kao Blizanci i Strijelac. Ovnovi mogu djelovati suviše grubo za njezin profinjen ukus.

ŠKORPION

Sa Bikom dijeli mnoge zajedničke osobine. Sa Ovnom ima međusobno razumevane i slične ideje. Sa Ribama ostvaruje telepatski odnos, s jačem odličnu suradnju. Djevica je znak koji jedna strasna Škorpion apsolutno ne može razumjeti.

STRIJELAC

Lav, Ovan i Vodenjak su drugari spremni za akciju. Onaj tko je statičan, Strijelcu ne može odgovara. Dovoljno slobode i akcije je nešto što Bik ne može razumjeti. Škorpijin posesivnost bi ubila duh pripadnika ovog znaka.

JARAC

Ako Jarca razumijete u poslovnoj sferi, onda je to prijateljstvo za cijeli život. Kompatibilni znakovi su, stoga, Bik, Škorpion i Djevica. I Ribama su otvorena vrata dobrih međuljudskih odnosa. U reon bliskosti nisu dobrodošli Vodenjak i Lav koji je prenapadan za skroman okus jednog Jarca.

VODENJAK

Potpuna sloboda i neovisnost su karakteristike Vodenjaka, stoga razumijevanje nalazi među sličnima: Strijelac, Vaga i Blizanci. Ne može se pomiriti sa stavovima Bika i autoritetom Lava.

RIBE

Sa Ribama se svako ugodno osjeća, ali njezin senzibilitet ne trpi svakoga, s tim što ona to neće ispoljiti. Djevice su za nju suviše racionalne, Lavovi previše egocentrični, a Vodenjaci suviše posebne. Njenoj prirodi najviše odgovaraju Vaga i Bik.

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH HT ERONET

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

SRBIJA

60 RSD

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

POZOVI ODMAH

SIGURNO

BRZO

POMAŽE

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.