ASTRO: Škorpioni izlaze iz kriznog razdoblja (astrologija)

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Tijekom ove godine bi mogli oživite svoje ambicije. Izašli ste iz jednog vrlo lošeg razdoblja i sada doživljavate preporod. Okrenite se iza sebe i Pogledaćete ruševinu, ispred vas je čist prostor za nova ostvarenja. Saturn je napustio vaš znak. Sredinom godine će se vratiti samo da još jednom utvrdite, već svladano, gradivo. Vrijeme je da budete nagrađeni za trud kojem je izostala pažnja u prethodnom razdoblju. Posvetite se obitelji i prijateljima jer to je ono najvrednije u životu.

KARIJERA

Vaš profesionalni život će biti od značaja tijekom ove godine. Svakako vam je garantiran uspjeh ako ste prethodan razdoblje naporno radili. Vrijeme je za ubiranje plodova. Ostvarit nove kontakte na ovom polju. Kompaktibilnost s nadređenima i kolegama biće bolja. Ako ste umjetnički orijentirani, savršen je trenutak da vaš radove iznesete na svjetlost dana. Drugima bi mogli poslužiti kao inspiracija. Ipak, nesigurnost vas nije napustila u potpunosti i samopuzdanju će trebati još malo vremena da vam se vrati.

LJUBAV

Tijekom 2021. vaš emotivni život će biti uzbudljiviji nego tijekom prethodnih godina. Velike promjene predstoje i ovo je vrijeme kad biste mogli pokazati pravo lice u partnerskom odnosu. Skromnost i poštenje uvijek funkcionira u vašim vezama. To ćete sada jasno staviti do znanja. Ipak, raditi kompromise i imajte sluha za potrebe i želje partnera. Dobra komunikacija će razbiti svaki oblik zabluda u odnosu. Dugoročni planovi će se materijalizirati. Kako god, budite sigurni da se vaše želje i sugestije ostvaruju u vezama koje budete započinjali. Ne pridajte značaj eventualnim hirovima drugih, vi imate svoj put.

FINANCIJE

Računajte na priljeve i izdatke istovremeno. Postavite limit, jer period kroz koji ste prošli nije bio sjajan, pa se ne opuštajte previše. Tek sada ćete izmiriti neka dugovanja i obveze. Nije vrijeme za dodatne troškove i ne prepuštajte se iskušenjima. Tek pred kraj godine možete se osloniti na širokogrudost Jupitera.

ZDRAVLJE

Godina počinje maksimalnim elanom, ali sredinom možete osjetiti pad energije. Ne zamarajte se previše na poslovnom polju jer vam to može donijeti nervozu. Druga polovica godine obećava stabilnost. Vraća vam se vitalnost i imat ćete dovoljno vremena da se posvetite sebi u fizičkom smislu.

oBITELJ

Za skorije predstoji vrlo povoljan period tijekom godine. Harmonija i blagostanje vladat će u vašem domu. Ipak, predstoji još jedan događaj koji bi mogao poremetiti ravnotežu i dobre vibracije, ali to je prolaznog karaktera. Ovo se odnosi na Saturnov povratak i neće se dogoditi ništa neočekivano. Zapamtite, loš period je iza vas.

PUTOVANJA

Povoljan period za putovanja. Možete ići na duge ceste s članovima obitelji ili bliskim prijateljima.

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH HT ERONET

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

SRBIJA

60 RSD

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

POZOVI ODMAH

SIGURNO

BRZO

POMAŽE

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.