ASTRO: Škorpioni izlaze iz kriznog razdoblja (astrologija)

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Tijekom ove godine bi mogli oživite svoje ambicije. Izašli ste iz jednog vrlo lošeg razdoblja i sada doživljavate preporod. Okrenite se iza sebe i Pogledaćete ruševinu, ispred vas je čist prostor za nova ostvarenja. Saturn je napustio vaš znak. Sredinom godine će se vratiti samo da još jednom utvrdite, već svladano, gradivo. Vrijeme je da budete nagrađeni za trud kojem je izostala pažnja u prethodnom razdoblju. Posvetite se obitelji i prijateljima jer to je ono najvrednije u životu.

KARIJERA

Vaš profesionalni život će biti od značaja tijekom ove godine. Svakako vam je garantiran uspjeh ako ste prethodan razdoblje naporno radili. Vrijeme je za ubiranje plodova. Ostvarit nove kontakte na ovom polju. Kompaktibilnost s nadređenima i kolegama biće bolja. Ako ste umjetnički orijentirani, savršen je trenutak da vaš radove iznesete na svjetlost dana. Drugima bi mogli poslužiti kao inspiracija. Ipak, nesigurnost vas nije napustila u potpunosti i samopuzdanju će trebati još malo vremena da vam se vrati.

LJUBAV

Tijekom 2021. vaš emotivni život će biti uzbudljiviji nego tijekom prethodnih godina. Velike promjene predstoje i ovo je vrijeme kad biste mogli pokazati pravo lice u partnerskom odnosu. Skromnost i poštenje uvijek funkcionira u vašim vezama. To ćete sada jasno staviti do znanja. Ipak, raditi kompromise i imajte sluha za potrebe i želje partnera. Dobra komunikacija će razbiti svaki oblik zabluda u odnosu. Dugoročni planovi će se materijalizirati. Kako god, budite sigurni da se vaše želje i sugestije ostvaruju u vezama koje budete započinjali. Ne pridajte značaj eventualnim hirovima drugih, vi imate svoj put.

FINANCIJE

Računajte na priljeve i izdatke istovremeno. Postavite limit, jer period kroz koji ste prošli nije bio sjajan, pa se ne opuštajte previše. Tek sada ćete izmiriti neka dugovanja i obveze. Nije vrijeme za dodatne troškove i ne prepuštajte se iskušenjima. Tek pred kraj godine možete se osloniti na širokogrudost Jupitera.

ZDRAVLJE

Godina počinje maksimalnim elanom, ali sredinom možete osjetiti pad energije. Ne zamarajte se previše na poslovnom polju jer vam to može donijeti nervozu. Druga polovica godine obećava stabilnost. Vraća vam se vitalnost i imat ćete dovoljno vremena da se posvetite sebi u fizičkom smislu.

oBITELJ

Za skorije predstoji vrlo povoljan period tijekom godine. Harmonija i blagostanje vladat će u vašem domu. Ipak, predstoji još jedan događaj koji bi mogao poremetiti ravnotežu i dobre vibracije, ali to je prolaznog karaktera. Ovo se odnosi na Saturnov povratak i neće se dogoditi ništa neočekivano. Zapamtite, loš period je iza vas.

PUTOVANJA

Povoljan period za putovanja. Možete ići na duge ceste s članovima obitelji ili bliskim prijateljima.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

Status astrologa

Astrologija uživo

Astrologija ima jasniji pogled na položaj u životu i životnim okolnostima, što je neprocjenjiva pomoć za uspješnije funkcioniranje.

Tarot online telefonom

Otvaranje tarota daje vrlo brz i jasan odgovor na određeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta prikaz je neba i rasporeda planeta i zvijezda u vrijeme našeg rođenja.

Numerologija

Broj vašeg životnog puta jedan je od najutjecajnijih numeroloških aspekata u cjelovitoj znanosti o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK