ASTRO SIVA: Tri tipična predstavnika znakova u “50 nijansi sive”

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Kod likova iz “50 nijansi sive” dominiraju ključne osobine nekih znakova Zodijaka. Izdvojili smo tri koji se nevjerojatno podudaraju s karakteristikama Jarca, Riba i Bika. A da biste shvatili pogledajte film da bi vam opis bio jasniji.

BIK – Karla Mej Vilks – Anastasijina majka
Iako sporedni lik, što je donekle i svojstveno Biku kao drugom znaku Zodijaka, majka Anastasije Stil je u potpunosti predstavila ovaj znak. U četvrtom po redu braku, ona je posvećena svom partneru i teško da je nešto može odvojiti od hedonizma koji trenutno uživa. Udobno smještena u raskošnoj kući s bazenom, fokus joj je da zadovolji svog životnog suputnika. Ona zauzima manje odgovoran stav prema kćeri, ali se raduje njenoj “emotivnoj profitabilnosti”.

RIBE – Anastasija Stil
Potpuna dominacija romantične crte ličnosti. Anastasija mašta o čistoj emociji, međutim, kako to obično kod Riba biva, uvijek se nađu u nekoj čudnoj situaciji ili atmosferi. Sa osjećajem apsolutne pripadnosti, ona se potpuno predaje i pristaje na ultimatume ne bi li zadržala partnera. Sanja o tome da promijeni njegove navike i životne poglede, čvrsto vjerujući da je tako nešto moguće. Po fizionomiji, Anastazija je predstavnik znaka Riba i planeta Neptun. Prozirno plave, vodene oči su karakteristika ovog znaka.

JARAC – Kristijan Grej
Osobine Jarca nisu mogle biti bolje opisane nego kod lika Kristijana Graya. Ambiciozan, strogo poslovno usmjeren, hladan i nedostižan. Ali kada mu netko “zapadne za oko”, onda to već zauzima ozbiljnu formu. Tipično je za Jarca to da bi ugovorom regulirao čak i emotivni status, pa je dio filma gdje se on administrativno ograđuje od eventualnih seksualnih problema, simpatična prezentacija ovog znaka.

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH HT ERONET

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

SRBIJA

60 RSD

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

POZOVI ODMAH

SIGURNO

BRZO

POMAŽE

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.