ASTRO selebriti: Većina državnika je rođena u znaku Lava. Slučajnost? Možda zvijezde daruju moć …..

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Koliko je astrologija prihvaćena, to znaju oni koji su se iole dotakli njene suštine. Samo potpuna nezainteresiranost osporava njenu vjerodostojnost. Nije nepoznato da datira iz vremena drevnog Egipta i da su se njome u to vrijeme pojedinci služili predvidjeti vremenske uvjete i događaje. Svi faraoni i velike vođe imali su za savjetnike svoje osobne astrologe. Ni danas situacija nije drugačija. Mnogi političarti savjete traže na astrološkim konzultacijama, ali se u modernim vremenima to radi tajno. Ipak, otkrit vam osobni horoskop dva velika državnika.

Vladimir Putin

Predsjednik Ruske Federacije, rođen je 7. listopada 1952. u Lenjingradu. On je Vaga s podznakom Škorpiona, a taj spoj se može opisati frazom “čelična šaka u plišanoj rukavici”. Mnogi se nisu nadali da će Rusiju podići iz pepela, ali podznak Škorpion kojom vlada planet Pluton ima moć regeneracije i reanimacije. Ista planet nalazi se iu polju negove karijere i uspjeha što donosi veliku moć. Pluton se nalazi u znaku Lava, što doprinosi ogromnom utjecaju na mase. S ovom postavkom, upavljanje sa visokih pozicija je više nego zajamčeno. No, ono što Pluton može uzrokovati su opasnost i velike oscilacije, pa tko preživi, ​​pričat će …

Ono što je ovdje fascinantno jeste dominantnost 12. polja koje u našim horoskopima predstavlja tajne i skrivene radnje. U ovom slučaju to upućuje da je Vladimir Putin podoban za ulogu špijuna ili tajnog agenta, a osjećaj za strah mu je na visokom pragu tolerancije.

Sa Saturnom u Vagi ovo je beskompromisno odlučan i pravedan čovjek. On jednostavno neće ništa prepustiti slučaju. A kako planete govore, ovo je osoba s vrlo moćnim neprijateljima. Ipak, Putin je veliki igrač i uvijek par koraka isperd konkurencije.

Barack Obama

Rođen 4. kolovoza 1961. na Havajima. Znak Lav s podznakom Vodenjaka, ovoj ličnosti daje kontroverznu notu. Lav koji ima neumjerene apetite za moć i vlast, a sa druge strane Vodenjak koja teži nekonvencijalno odnosu i slobodi kreacije. Barack Obama bi bio, sudeći po zvijezdama, uspješniji umjetnik prije nego lider svjetske sile. Kad tome dodamo Mjesec koji rukovodi emocijama, a ovdje je u znaku Blizanaca, Obama bi morao imati iza sebe veoma moćnog savjetnika. On bi mogao biti samo marioneta koja je postavljena tek zamaskirati sliku rasizma, pozirati pred objektivi i tečno izgovara ono što mu je unaprijed pripremljeno.

Ovdje je također naglašen znak Škorpiona s dominantnim 7. poljem – poljem javnosti. Samoubilačka snaga daje uspjeh ovom čovjeku po svaku cijenu. Naglašavam da političari koji imaju ovako pozicioniran Pluton (bog pakla) često propadaju i to na neugodan način.
Kad napravimo sažetak, ovo je potpuno apolitičan horoskop i ova ličnost mora imati nekog posrednika (instruktora) u ovom tipu djelatnosti.

& Nbsp;

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

Status astrologa

Astrologija uživo

Astrologija ima jasniji pogled na položaj u životu i životnim okolnostima, što je neprocjenjiva pomoć za uspješnije funkcioniranje.

Tarot online telefonom

Otvaranje tarota daje vrlo brz i jasan odgovor na određeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta prikaz je neba i rasporeda planeta i zvijezda u vrijeme našeg rođenja.

Numerologija

Broj vašeg životnog puta jedan je od najutjecajnijih numeroloških aspekata u cjelovitoj znanosti o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK