ASTRO selebriti: Većina državnika je rođena u znaku Lava. Slučajnost? Možda zvijezde daruju moć …..

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Koliko je astrologija prihvaćena, to znaju oni koji su se iole dotakli njene suštine. Samo potpuna nezainteresiranost osporava njenu vjerodostojnost. Nije nepoznato da datira iz vremena drevnog Egipta i da su se njome u to vrijeme pojedinci služili predvidjeti vremenske uvjete i događaje. Svi faraoni i velike vođe imali su za savjetnike svoje osobne astrologe. Ni danas situacija nije drugačija. Mnogi političarti savjete traže na astrološkim konzultacijama, ali se u modernim vremenima to radi tajno. Ipak, otkrit vam osobni horoskop dva velika državnika.

Vladimir Putin

Predsjednik Ruske Federacije, rođen je 7. listopada 1952. u Lenjingradu. On je Vaga s podznakom Škorpiona, a taj spoj se može opisati frazom “čelična šaka u plišanoj rukavici”. Mnogi se nisu nadali da će Rusiju podići iz pepela, ali podznak Škorpion kojom vlada planet Pluton ima moć regeneracije i reanimacije. Ista planet nalazi se iu polju negove karijere i uspjeha što donosi veliku moć. Pluton se nalazi u znaku Lava, što doprinosi ogromnom utjecaju na mase. S ovom postavkom, upavljanje sa visokih pozicija je više nego zajamčeno. No, ono što Pluton može uzrokovati su opasnost i velike oscilacije, pa tko preživi, ​​pričat će …

Ono što je ovdje fascinantno jeste dominantnost 12. polja koje u našim horoskopima predstavlja tajne i skrivene radnje. U ovom slučaju to upućuje da je Vladimir Putin podoban za ulogu špijuna ili tajnog agenta, a osjećaj za strah mu je na visokom pragu tolerancije.

Sa Saturnom u Vagi ovo je beskompromisno odlučan i pravedan čovjek. On jednostavno neće ništa prepustiti slučaju. A kako planete govore, ovo je osoba s vrlo moćnim neprijateljima. Ipak, Putin je veliki igrač i uvijek par koraka isperd konkurencije.

Barack Obama

Rođen 4. kolovoza 1961. na Havajima. Znak Lav s podznakom Vodenjaka, ovoj ličnosti daje kontroverznu notu. Lav koji ima neumjerene apetite za moć i vlast, a sa druge strane Vodenjak koja teži nekonvencijalno odnosu i slobodi kreacije. Barack Obama bi bio, sudeći po zvijezdama, uspješniji umjetnik prije nego lider svjetske sile. Kad tome dodamo Mjesec koji rukovodi emocijama, a ovdje je u znaku Blizanaca, Obama bi morao imati iza sebe veoma moćnog savjetnika. On bi mogao biti samo marioneta koja je postavljena tek zamaskirati sliku rasizma, pozirati pred objektivi i tečno izgovara ono što mu je unaprijed pripremljeno.

Ovdje je također naglašen znak Škorpiona s dominantnim 7. poljem – poljem javnosti. Samoubilačka snaga daje uspjeh ovom čovjeku po svaku cijenu. Naglašavam da političari koji imaju ovako pozicioniran Pluton (bog pakla) često propadaju i to na neugodan način.
Kad napravimo sažetak, ovo je potpuno apolitičan horoskop i ova ličnost mora imati nekog posrednika (instruktora) u ovom tipu djelatnosti.

& Nbsp;

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH HT ERONET

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

SRBIJA

60 RSD

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

POZOVI ODMAH

SIGURNO

BRZO

POMAŽE

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.