ASTRO (SAMO) UBOJSTVO: Zašto je Marilyn Monroe odlučila okončati svoj život?

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Norma Jane Mortenson, poznatija kao Marilyn Monroe, rođena je 1. lipnja 1926. u Los Angelesu. Blizanac sa podznakom Lava i Mjesecom u Vodenjaku. Ova kombinacija upućuje da Merlin nikada i nije bila za obitelj. Imala je šire vidike, ali podznak Lav je priželjkivao slavu i glamur jedino kao neutoljena glad za ljubavlju i pažnjom.

U horoskopu ove legendarne dive već se vrlo dobro uočava predispozicija ka mentalnim oboljenjima – Neptun u I polju u lošim aspektima sa Saturnom (izuzetno teškom planetom) u polju doma i obitelji. To nam otkriva da je vrlo patila od strane svojih bižnjih i da joj je dom iz kojega potječe više bio bojište nego oaza mira. To će se kasnije odraziti i na obitelj koju ona bude formirala.

Opet, IV polje obitelji je u mračnoj Škorpionu gdje se nalazi ozloglašeni Saturn koji je u izuzetno lošem odnosu s ostalim planetima. Sa majkom nikada nije uspostavila dobru komunikaciju, pa sve njene nesreće i traume datiraju upravo otuda.

Brak u Vodenjaku koja teži apsolutnoj neovisnosti i Mjesec (emocije) koji trpi u takvom okruženju, Merlin su doveli do teške depresije.

Sunce u X polju (karijera) joj donosi veliku popularnost, kao i Neptun u I, njenom osobnom polju pruža zanimanje pred objektivima i čini je zapamćenom u svijetu filma.
Sa druge strane taj isti Neptun, ako se nađe u ovom polju donosi ozbiljnu predispoziciju za neumjerenim konzumiranjem tableta. Tipičan primjer ovisnika od sedativa koji se u ovom slučaju nerijetko konzumira uz alkohol. Poanta je bila pobjeći od realnosti koja je za Normu bila neprihvatljiva. Svoj život nije namjenski okončala sa nekom strategijom, od nje se ovakav kraj očekivao od strane mnogo moćnijih ljudi koji su tada bili na dosta visokim pozicijama.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

Status astrologa

Astrologija uživo

Astrologija ima jasniji pogled na položaj u životu i životnim okolnostima, što je neprocjenjiva pomoć za uspješnije funkcioniranje.

Tarot online telefonom

Otvaranje tarota daje vrlo brz i jasan odgovor na određeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta prikaz je neba i rasporeda planeta i zvijezda u vrijeme našeg rođenja.

Numerologija

Broj vašeg životnog puta jedan je od najutjecajnijih numeroloških aspekata u cjelovitoj znanosti o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK