ASTRO (SAMO) UBOJSTVO: Zašto je Marilyn Monroe odlučila okončati svoj život?

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Norma Jane Mortenson, poznatija kao Marilyn Monroe, rođena je 1. lipnja 1926. u Los Angelesu. Blizanac sa podznakom Lava i Mjesecom u Vodenjaku. Ova kombinacija upućuje da Merlin nikada i nije bila za obitelj. Imala je šire vidike, ali podznak Lav je priželjkivao slavu i glamur jedino kao neutoljena glad za ljubavlju i pažnjom.

U horoskopu ove legendarne dive već se vrlo dobro uočava predispozicija ka mentalnim oboljenjima – Neptun u I polju u lošim aspektima sa Saturnom (izuzetno teškom planetom) u polju doma i obitelji. To nam otkriva da je vrlo patila od strane svojih bižnjih i da joj je dom iz kojega potječe više bio bojište nego oaza mira. To će se kasnije odraziti i na obitelj koju ona bude formirala.

Opet, IV polje obitelji je u mračnoj Škorpionu gdje se nalazi ozloglašeni Saturn koji je u izuzetno lošem odnosu s ostalim planetima. Sa majkom nikada nije uspostavila dobru komunikaciju, pa sve njene nesreće i traume datiraju upravo otuda.

Brak u Vodenjaku koja teži apsolutnoj neovisnosti i Mjesec (emocije) koji trpi u takvom okruženju, Merlin su doveli do teške depresije.

Sunce u X polju (karijera) joj donosi veliku popularnost, kao i Neptun u I, njenom osobnom polju pruža zanimanje pred objektivima i čini je zapamćenom u svijetu filma.
Sa druge strane taj isti Neptun, ako se nađe u ovom polju donosi ozbiljnu predispoziciju za neumjerenim konzumiranjem tableta. Tipičan primjer ovisnika od sedativa koji se u ovom slučaju nerijetko konzumira uz alkohol. Poanta je bila pobjeći od realnosti koja je za Normu bila neprihvatljiva. Svoj život nije namjenski okončala sa nekom strategijom, od nje se ovakav kraj očekivao od strane mnogo moćnijih ljudi koji su tada bili na dosta visokim pozicijama.

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH HT ERONET

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

SRBIJA

60 RSD

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

POZOVI ODMAH

SIGURNO

BRZO

POMAŽE

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.