ASTRO RODITELJ: Obuci nešto toplije – reče mama Rak

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Svi znamo da roditeljstvo osobu mijenja iz korijena. I astrologija to potvrđuje. Postoji teorija da momenat kada postanemo majke, zapravo preuzimamo osobinu znaka u kojem nam se nalazi Mjesec.

OVAN

Ovnovi će se truditi da ostvare prijateljski odnos sa svojom djecom. U njima žele razviti ljubav prema prirodi i sportu. Neće pridavati pozornost sitnijim ozljedama, jer i oni su kroz taj proces prošli. Modrice i ogrebotine su neizbježni dio odrastanja. Jedino što djecu može nadražiti je konstantno požurivanje od strane roditelja Ovna.

BIK

“Jedi, snaga na usta ulazi”, osnovni je vaspitni metod Bika. On će svu svoju energiju posvetiti pripremi zdravih obroka za svoju djecu. Strpljivi su i nježni roditelji, ali ne vole ponavljau stavri više puta. Svoju djecu nikada neće prihvatiti kao odrasle ljude, već će uvijek nametati svoje stavove.

BLIZANCI

Sretna su djeca koja imaju Blizance za roditelje. Dobroj igri i zabavi nikad kraja. Oni svoju djecu upravo kroz taj metod vaspitavaju, a često i oni sami zaborave da su odrasli ljudi. Ponekad umeju da se ljute kad gube u ” Ne ljuti se čovječe ”. Blizanci nemaju urođeni majčinski instinkt, pa je nerijetko da se ponesu sebično da bi zadovoljili prvo svoje potrebe.

RAK

Rak je sinonim majčinstva. Ovim znakom vlada Mjesec, pa su pripadnici ovog znaka stvoreni da budu roditelji. Oni ljubavlju i toplinom djecu pretvaraju u nesebična i prosvijećena bića. Ponekad će majka Rak svoje dijete da obuče i toplije nego što je potrebno.

LAV

Kao roditelj, Lav ima ambiciju da svoje dijete usmjeri kako bi jednog dana postalo uspješan čovjek. Nisu sposobni spoznaju dječje mane jer ih ljubav potpuno zaslijepi. Njihova djeca su uvijek najbolja. Ukoliko imaju više djece, obavezno će se izdvojiti jedno kao miljenik.

DJEVICA

Juriće svoju djecu po kući kako treba peru ruke. Roditeljstvo im teško pada zato što to obično podrazumijeva nered. Njima se djeca uglavnom ” dese ” slučajno. Nikada ne zaboravlja redovite dječje liječničke kontrole i vrlo su zabrinute za zdravlje svojih potomaka. Teško da ćete vidjeti neuredno i musavo dijete jedne Djevice.

VAGA

Lagodan život će uvijek dominirati u odnosu na roditeljstvo. Teško podnose ulogu samohranih roditelja, pa često ukoliko dođe do toga, vrlo brzo pronalaze zamjenu biološkom roditelju. Oni će svoju djecu odgajati u smjeru profinjenih manira i lijepog ponašanja.

ŠKORPION

Škorpion će svoju djecu pripremati za realnost ” surovog ” vremena. Njihovo kažnjavanje je vojničko i ni jedan segment ne propuštaju tjedna odrastanja njihovih mališana. Također će biti usredotočeni da djeci razviti poštovanje prema stečenim materijalnim dobrima. Moglo bi se reći da ovdje manjka nježnosti i pažnje.

STRIJELAC

Strijelac jedan od onih zankova koji prije nego se ostvari kao roditelj, obično kritizira odgoj tuđe djece. On zna kako bi svoje, sve do momenta dok i sam ne postane roditelj. A onda svi principi padaju u vodu. Ulagaće ogromnu energiju i novac pružiti svom djetetu edukaciju na visokoj razini, s druge strane dijete će uživati ​​potpunu demokraciju.

JARAC

Jarčevi svoju djecu uče tradicionalnim vrijednostima. Poštovanje običaja i disciplina su ključni faktori koji djeci trebaju biti usađeni. Čast je nešto što se prenosi s koljena na koljeno. Ponekad, zarad karijere pripadnici ovog znaka mogu zanemariti svoje dijete.

VODENJAK

Ovo su roditelji koji poštuju ličnost i mišljenje svog djeteta. Djeci daju potpunu slobodu u osmišljavanju slobodnog vremena, ai obveze im ne nameću striktno. Previše ” demokracije ” jer Vodenjaci smatraju da prisiljavanjem mogu postići samo odbojnost i averziju.

RIBE

Ribe čeznu za nježnošću, ali ne i za obitelji. Prije nego se ostvare kao roditelji, ne pokazuju veliku naklonost prema djeci. Svoju djecu će učiti raznim trikovima i vještinama, s njima će provoditi vrlo kreativno ispunjeno vrijeme, ali neće umeti da ih suoče sa svakodnevnim životnim problemima.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

Status astrologa

Astrologija uživo

Astrologija ima jasniji pogled na položaj u životu i životnim okolnostima, što je neprocjenjiva pomoć za uspješnije funkcioniranje.

Tarot online telefonom

Otvaranje tarota daje vrlo brz i jasan odgovor na određeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta prikaz je neba i rasporeda planeta i zvijezda u vrijeme našeg rođenja.

Numerologija

Broj vašeg životnog puta jedan je od najutjecajnijih numeroloških aspekata u cjelovitoj znanosti o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK