ASTRO: Ribama sleduje emotivni vrhunac 2021 (ASTROLOGIJA)

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

2021. godina će biti sjajna prilika da poboljšate svoju kreativnost i energiju. Koristite to kao opuštanje. Osobno i profesionalno polje zahtijevat maksimalno angažiranje s vaše strane. Ova godina će iziskivati ​​malo agresivniji i hrabriji pristup. Pokušajte nađete podršku u vama bliskim ljudima. Imat ćete dovoljno vremena da se bavite sređivanjem vaš psihe.

KARIJERA

Za dobar dio godine poslovanje će biti rutina. Vaš profesionalni život odvijat će se bez poteškoća i napora. Svoje vještine možete razviti i usavršiti u timskom radu. Mnogi rođeni u znaku Riba će vidjeti da se njihovo strpljenje isplatilo. Iako će se provlačiti doza stresa povremeno, sve će se odvijati po planu u vašem poslovanju. Planete su tu da vam priteknu u pomoć tijekom godine. Međutim, ako ste zainteresirani za promjene, onda morate plivati ​​u suprotnom smjeru toka i da se suočite s mnogobrojnim rizicima.

LJUBAV

Tijekom ove godine vaš ljubavni život će biti na vrhuncu. Lakše ćete izražavati svoje osjećaje i unutarnje želje. Oni koji su u konfuznom stanju od pretrpljenih afera, pronaći će idealnog partnera i donijeti ključne odluke po pitanju prošlosti. Bolje razumijevanje zauzimat mjesto skorašnjim borbama za prevlast. Ako su postojale trzavice u pojedinim odnosima pravo je vrijeme da budu smijenjene korisnim i smislenim dijalozima. Oni koji su već u stabilnim vezama trebaju pronaći ideje za jačanje uzajamnih odnosa. Usamljenima predstoji susret sa srodnom dušom. Odvojite vrijeme da napravite izbor kada već postoji šansa pronaći put do srca vašeg partnera.

FINANCIJE

Postoji mogućnost priljeva novčanih sredstava iz dva smjera. Šansa doći do većih suma Zakučac na vaša vrata. Budite suzdržani u troškovima, jer početak godine neće biti izdašan na ovom polju. Trebate donijeti mudre odluke i procjenjujete prilike. Suzdržite se od rashoda makar do sredine godine. Novac će dolaziti sa svih strana ako pravilno raspolažete njime.

ZDRAVLJE

Vaše zdravstveno stanje biće stabilno, ali se ne mogu isključiti manji zdravstveni problemi. Razdoblje depresije i umora koji je trajao prethodnih par godina, prolazi. Prepustite se mentalno stimulativnim vježbama da održite kondiciju. Dovedite u balans vašu prehranu i osigurajte si bolji san. Brzu hranu zamijenite brzim hodom.

oBITELJ

Obiteljski život će biti dobar, mada članovi obitelji neće pružati dovoljnu potporu. Bit ćete okrenuti
mnogo više društvenom i duhovnom životu da biste pobjegli od rigoroznih stavova bližnjih. Ne očekujte mnogo povoljnih događaja i prosperiteta na ovom polju. Sada se obiteljski principi materijaliziraju.

PUTOVANJE

Putovanje će biti glavni izvor rekreacije za vas. Mogući su mnogi kraći izleti, međutim duža putovanja će morati pričekati neki bolji period.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

Astrologija uživo

Astrologija ima jasniji pogled na položaj u životu i životnim okolnostima, što je neprocjenjiva pomoć za uspješnije funkcioniranje.

Tarot online telefonom

Otvaranje tarota daje vrlo brz i jasan odgovor na određeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta prikaz je neba i rasporeda planeta i zvijezda u vrijeme našeg rođenja.

Numerologija

Broj vašeg životnog puta jedan je od najutjecajnijih numeroloških aspekata u cjelovitoj znanosti o numerologiji.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK