ASTRO: Rakovi povedite računa o financijama u 2021. (astrologija)

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Planetarna pozicija će tijekom 2021. omogućiti susret vaših ideala s idejama. Mogli bi se bavite pitanjem novog izvora svjetlosti. Upoznat nove ljude ili partnere koji bi to mogli biti iu profesionalnom, a iu emotivnom smislu. Mars i Neptun mogu doprinijeti donošenju ishitrenih odluka. Nađite način da poradite na fizičkom i duhovnom nivou.

KARIJERA

Kako astrologija predskazuje, predstoji vam blistav poslovni razdoblje i mogućnost da se ostvare vaš ambicije i ideali. Vaš profesionalni nastup imat će prilike biti primijećen od strane bitnih ljudi i otvara nov put ka toplijim odnosima u karijeri. Međutim, savjetuje vam se da sredinom godine ipak čvrsto stegnete kormilo, jer postoji jedan jači val koji može poljuljati vaš brod. Zaboravite na rutinski pristup radu i posvetite se novim radnim modelima. To će donijeti dobre poslovne konatkt sa starijma i omogućiti ostvarenje prfesionalnih ciljeva.

LJUBAV

Tijekom godine vaši problemi će dobiti dvije mogućnosti. Slobodni će imati dosta vremena za zabavu i uživanje. Onima koji su već u vezama neće doživjeti bitne promjene, osim što će društveni život biti intenzivniji. Romantika i ljubav će biti naglašeni u drugoj polovici godine. Senzualna otkrića bi mogla predstoje baš u tom razdoblju. Međutim, morat biti svjesni vaših ograničenja. Biće prilika, također, za iskrenim i otvorenim razgovorima. Neće ni iskušenja manjkati u ovoj godini, pa situacija nalaže da će dosta toga ovisiti od vas samih.

FINANCIJE

Godina vam obećava dosta sreće i bogatstva. Međutim, vi ćete biti prinuđeni na donošenje teških odluka u vezi sa vašim potezima na ovom polju. Možda ćete se susresti s nepredviđenim troškovima s karticama, moguće da ćete se suočiti s dilemom eventualnog investiranja. Kako god iskoristite ovaj period da unaprijedite vaš financijske mogućnosti, jer ovakve prilike, i ako niste u stanju razumijete, se ne propuštaju.

ZDRAVLJE

Mogli biste osjetite neki novi, vama nepoznat, nalet energije i dinamike. Polazite s više volje i entuzijazma, osjećat ćete vitalnost kao nikada do sada. Dobar je period za pomlađivanje vašeg duha. Ipak, ne precjenjujte svoje limite, pružite sebi malo odmora.

oBITELJ

U 2015. Rakovi mogu očekivati ​​skladan obiteljski život. Ako se i dogodi neki problem tijekom početka godine, u narednim mjesecima situacija će se stabilizirati. Predstoji vam neka skuplja kupnja i izvjesne diskusije o tome. Nešto više ćete biti u ulozi gostoprimca, ali vama je to potrebno. Vodite računa o nepredviđenim rashodima i susjedskim odnosima.

PUTOVANJA

I ako godina obećava dobre šanse za putovanja, savjetuje vam se da ipak ostanete u svom domu. Postoji dosta obveza oko vaše kuće, a ako biste željeli negdje, ipak, da odete vidite da to budu neka lokalna mjesta koja ne iziskuju velike troškove.

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH HT ERONET

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

SRBIJA

60 RSD

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

POZOVI ODMAH

SIGURNO

BRZO

POMAŽE

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.