ASTRO: Provjerite nalazite li se u razdoblju Sade Sati ili sedam i pol godina tuge

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

U zadnje vrijeme vam ništa ne ide od ruke. Ono što ste ranije obavljali vrlo jednostavno sad je postalo vrlo teško. Ljudi vas ne razumiju, na svakom koraku nailazite na poteškoće. Možda se nalazite u astrološkom razdoblju koji se naziva Sade Sati. Period života koji se naziva Sade Sati ili “sedam i pol godina tuge” je uvijek jedan od najtežih razdoblja kroz koje čovjek prolazi. Kada Saturn uđe u predhodnu kuću od natalnog Mjeseca, osoba je u Sade Sati periodu koji traje sve dok Saturn ne izađe iz narednog znaka od natalnog Mjeseca. Taj period traje sedam i pol godina.

Saturn predstavlja tamnu stranu našeg uma iu ovom periodu on će nešto uništiti, srušiti i zaustaviti, kako bi se stvorili povoljni uvjeti za rast nečeg novog. On nas uči da smo ograničeni i kako sve materijalne stvari imaju svoj početak i kraj, da će se ono što se spojilo opet razdvojiti, kao i da se sve vraća tamo odakle je počelo.

Saturn je beskompromisan učitelj koji neće tolerirati nikakav nemar ili razuzdanost svojih učenika. Kada Sade Sati dođe, Saturn će ugasiti pompu i sjaj iza kojih se skrivamo, au ruke će nam staviti “alat” za težak rad na sebi. Kada se osoba nađe u Sade Sati razdoblju okolnosti se mijenjaju i život postane ispunjen poteškoćama, osoba postaje nervoznija i netolerantnija, iako teško radi, novaca nikad dosta, zdravlje biva narušeno, a emotivni život postaje prazan, ali ispunjen nerazumijevanjem. Saturn će kazniti one koji su nepošteni i okrutni. Stoga Saturn svakih 30 godina stavlja prepreke pred osobu, a njegova škola obrazuje osobe i pročišćava njihov znak.

Sastavljač zakona nije sentimentalan. Takav je i Saturn.

Sade Sati se sastoji od 3 podperioda (Dhai) od po dvije i po godine svaki.

Značenja za svaki podperiod:

1. FAZA

U prvoj fazi u kojoj Saturn tranzitira znak prije Mjesečevog, događaji će se koncentrirati u smjeru roditelja ili osoba s kojima smo u bliskom odnosu. Smatra se da u ovom razdoblju može doći do narušavanja zdravlja starijih članova obitelji (naročito bake), te da može nastupiti slabljenje vida pa nam postanu potrebne naočale. Dalje, uslijedit neželjeni financijski izdaci, odvajanje od obitelji i doma ili će nastupiti egzistencijalna kriza. Mogući su poslovni problemi oca u smislu gubljenja statusa, prihoda ili nekakvog oblika nazadovanja te da on ovisi od drugih članova obitelji.

2. FAZA
Saturn je u Mjesečevom znaku. Ova se faza najčešće manifestira na našem osobnom i profesionalnom planu. Mogući su zdravstveni problemi, prekid ili duže odvajanje od dragih osoba. Za ovu se fazu tvrdi da prikazuje strah od neprijatelja, neki oblik zatočeništva, osiromašenje, slabljenje položaja u svakom smislu.

3. FAZA
Saturn je u narednom znaku od Mjesečevog. Odrazit će se na zdravlje, iako više u smislu zdravlja naših bližnjih, poput djece ili emotivnog partnera. Naravno, i naše osobno zdravlje može doći u pitanje, ponajviše ako smo u poznijim godinama. Ova faza ukazuje na stresno razdoblje u financijskom i poslovnom smislu, a koju prati istovremeni manjak imuniteta, kronični umor, neraspoloženje, zabrinutost. Netko bi nam mogao nanijeti financijsku štetu ili prevariti nas.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

Status astrologa

Astrologija uživo

Astrologija ima jasniji pogled na položaj u životu i životnim okolnostima, što je neprocjenjiva pomoć za uspješnije funkcioniranje.

Tarot online telefonom

Otvaranje tarota daje vrlo brz i jasan odgovor na određeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta prikaz je neba i rasporeda planeta i zvijezda u vrijeme našeg rođenja.

Numerologija

Broj vašeg životnog puta jedan je od najutjecajnijih numeroloških aspekata u cjelovitoj znanosti o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK