ASTRO PRIJATELJI: Ne dijelite tajne se Ribama, a Škorpiju nikada nemojte iznevjeriti, a Rakovi i Djevice?

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Saznajte kakvi su znakovi kao prijatelji. Razlikuju se po otvorenosti i odanosti, pa I po načinu kako postupaju s neprijateljima – kao osvetoljubiva zlopamtila ili oni koji opraštaju.

Ovan
Ovan je impulsivan i pravdoljubiv (ne podnosi prljavu igru), pa će na licu mjesta pritrčati u pomoć čovjeku u nevolji, ma tko to bio. I tako stječe prijatelje, mada baš nema previše živaca za one koji su obuzeti nekim kroničnim problemima.

Bik
Bik se sporo zagrijava, ali se sporo i hladi, pa kad on nekome postane prijatelj, to je takoreći za sva vremena – pouzdan je, vjeran i, naravno, posesivan. Nemojte mu se zamjerati pričajući mu o nekim drugim i boljim prijateljima od njega, jer mu je teško podnijeti pomisao da vam može biti ljepše s drugima, a da njega nema u tom društvu. Prijatelje cijeni po načinu na koji reaguraju kad njemu zatreba pomoć, čak i ako ništa ne mogu učiniti u tom trenutku.

Blizanci
Iako ima dosta prijatelja, on se uglavnom oslanja na samog sebe, jer misli svojom glavom. Zbunjuje svojim racionalnim pristupom u svakoj prilici i na svakom mjestu, jer uvijek ima krajnje logična i prihvatljiva rješenja za one koji traže pomoć od njega. Zabavlja ga stupanja u kontakte, le neobavezno, lako, ćaska i prikuplja informacije. Opasan igrač, bilo da vam je prijatelj ili neprijatelj.

rak
Ne daje vam jasno do znanja da ste mu potrebni, već okoliša i očekuje da između redova pročitate kakav problem ima. Ako mu ne pomognete kad je njemu potrebno, veliko je zlopamtilo i čeka trenutak kada će vas podsjetiti na to. Zbog promjenljivih raspoloženja, nesiguran kao prijatelj, jer nikad ne znate pod čijim će uticcajima i kada popustiti njegov oklop. Lakše i bolje će razumjeti, nego pomoći, pa mu svoj problem prepričajte kao da je problem neke druge osobe – tada može biti objektivan.

Lav
Jako voli pomagati, jer je velikodušan i prija mu tuđa zahvalnost, iako nikada ne inzistira na njoj, niti zamjera prijateljima koji su to zaboravili. Više voli pomoći drugom, nego sam zavisiti od nečije pomoći, pa makar bila i od dobrih prijatelja.

Djevica
Teško da ćete nju iznenaditi ako joj se požalite na nepravdu koja vam je učinjena ili na nešto što ne možete riješiti, jer Djevica je uvijek spremna uhvatiti se ukoštac s bilo čim ili s bilo kim.

Isključuje emocije (što vam na prvi pogled može djelovati surovo), pažnju fokusira na vaš problem, pa nepogrešivom logikom i objektivnošću postavlja stvari na svoje mjesto. I stvar je riješena.

Vaga
Iako može djelovati površno, Vaga je veliki prijatelj, zato što je rođeni odvjetnik. Ona zna saslušati, zna posavjetovati, jer se ubacuje u ulogu vašeg neprijatelja, pa razmišlja kao on.

Doduše, pod uvjetom da je ne gnjavite kad ode kod frizera ili kozmetičara, ali će sigurno odmah, još dok je pod maskom, početi razmišljati kako da vam pomogne.

Škorpion
Jedno je sigurno – Škorpiju ne treba imati za neprijatelja, a ako vam je prijatelj, računajte na njenu bezgraničnu odanost i lojalnost. Ukoliko Škorpionu povjerite tajnu ili otvorite dušu, nikada to neće zloupotrijebiti. Kad je iznevjerena, loše se piše onom tko je razočarao, jer ne odustaje dok se ne osveti.

strijelac
Veliki prijatelj u svakoj prilici, potegnuće sve svoje veze da vam pomogne, ali pazite da mu se ne zamjerite, jer zna biti vrlo nezgodan i osvetoljubiv.

Ako tražite savjet od Strijelca, iako bira riječi, on gađa u srž problema, pa se nemojte začuditi ako se osjetite i pomalo povrijeđenim (obično govori ono što misli). Ne može se družiti sa svakim, traži sebi slične i za prijatelje, pa može djelovati snobovski.

Jarac
Kod Jarca morate proći neke testove i provjere (kojih nećete baš odmah ni biti svjesni), kako bi vas prihvatio za prijatelja. Iako drži do forme i često je rob ukočenih manira, zbog kojih djeluje hladno, kada zatražite pomoć od njega, može vas iznenaditi prisnošću i razumijevanjem (koja je u suštoj suprotnosti s njegovim suzdržanim ponašanjem).

Vodenjak
Vodenjak je pristran prema prijateljima za koje uvijek ima opravdanje, što god da urade. Prijateljstva sklapa ležerno, bilo gdje i bilo kad, naizgled lako, kao da se s nekim poznaje od ranije. Prilazi nehajno i opušteno, uvijek ima zgodnu temu za razgovor, a kasnije razrađuje područja koja su najzanimljivija. Kad se nađete u nevolji, ne pita koje je doba dana ili noći – stvoriće se tamo gdje vama treba. Priskače u pomoć i nestaje, a zahvalnost ne očekuje, jer je u suštini vrlo plemenit.

ribe
Ribe su rođeni psiholozi, pa nema boljeg ramena za plakanje od njihovog, ali izbjegavajte povjeravati im se, ako imate prijatelje rođene u tom znaku, budite sigurni da će sve o vašim slabostima i problemima prenijeti drugima. Suosjećaju s drugima, ali znaju osjetiti i ono što nosite duboko u sebi, neku tugu ili dugotrajan problem.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

Status astrologa

Astrologija uživo

Astrologija ima jasniji pogled na položaj u životu i životnim okolnostima, što je neprocjenjiva pomoć za uspješnije funkcioniranje.

Tarot online telefonom

Otvaranje tarota daje vrlo brz i jasan odgovor na određeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta prikaz je neba i rasporeda planeta i zvijezda u vrijeme našeg rođenja.

Numerologija

Broj vašeg životnog puta jedan je od najutjecajnijih numeroloških aspekata u cjelovitoj znanosti o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK