ASTRO PRELJUBA: Blizanci u paralelnim vezama, Škorpion ne odolijeva seksualnim iskušenjima

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Postoje tri znaka zodijaka koji se ne mogu zakleti na vjernost. Ovdje otkrivamo zašto od navedenih znakova horoskopa ne može očekivati ​​odanost u emotivnim vezama.

BLIZANCI

Oni su u vječitoj potrazi za samim sobom. Ne drže se svojih stavova, možda zato što ih nemaju. Koketni su i skloni flertu iz vlastite nesigurnosti. Oni se moraju potvrditi jer su pod konstantnom sumnjom u svoje kvalitete. Kad osvoje željeni cilj, njihova igra prestaje. A to znači samo jedno – nastaviti dalje. Skloni su paralelnim vezama, jer se obično ne mogu odlučiti kojoj strani pripadaju. Vraćaju se starim vezama, plove u nove avanture, njihov je život opća konfuzija. Tko želi igre bez granica, neka mu je sa srećom. Svakako zabave neće nedostajati.

ŠKORPION

Ona je vrlo posesivna i ljubomorna. Voljela bi kada bi partnera mogla veže lisicama za radijator. Vlastite preljuba pravdaju kao mjerom prevncije ili nesigurnošću u suprotnu stranu. Ipak, ni jedna se Škorpion neće upustiti u izazov bez strasti. Kako i sama posjeduje fluid, ona ga širi i u svom okruženju. Ponude su uvijek prisutne, pa kako im odoljeti?

STRIJELAC

Avantura je ključna riječ i triger za preljub. Kako cijeni da je život samo jedan, Strijelac nema osjećaj kajanja i vodi se principom ” što se ne zan nije se ni dogodilo ”. On se užasava nametnutih obveza i preljuba mu samo pravi prividnu sliku da je slobodan. Moral mu nalaže druga pravila, ali njegova inteligencija opravdava postupke diplomatskim pristupom slobode izbora.

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH HT ERONET

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

SRBIJA

60 RSD

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

POZOVI ODMAH

SIGURNO

BRZO

POMAŽE

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.