ASTRO PREDVIĐANJA: Nova godina – nova nadanja (astrologija)

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Sa Novom godinom, dolaze nam i nova očekivanja. Ovdje ćemo pružiti generalni prikaz 2021. i što nam ona donosi. Ujedno ovim pravimo i uvod koji ćemo objavljivati ​​na dnevnoj razini pojedinačno za svaki znak zodijaka. Saznajte kako je kome naredna godina naklonjena na raznim životnim poljima

Počet ćemo od onih lošijih aspekata, a to su pomrčine koja sljeduju 20. ožujka u znaku Riba i jedne djelomične eklipse, 13. rujna u Djevici. Dobro je što ni jedna neće biti praćena lošim aspektima toliko kao prethodne godine. Dvije teške planete su u svađi, Pluton i Uran, pa samim tim nam predstoji razdoblje velikih promjena na osobnom i globalnom nivou. Neptun u Ribama nas i dalje poziva da stupimo u kontakt sa našom duhovnom stranom i oslonimo se više na vlastitu intuiciju.

Mediji nam plasiraju sliku brzo zarađenog novca, instant romansi, slave i uspjeha, međutim nova godina nam upućuje poruku da je život putovanje ispunjeno izazovima i preprekama koje nas potiču da saznamo od čega smo satkani i tko smo mi zapravo.
Jupiter će i dalje davati mogućnosti edukacije onima koji to žele sve do lipnja mjeseca. Trijada između pomenute planete i Satrurna donijet će izvješene promjene tijekom druge polovice godine i to će zahtijevati jedan ozbiljniji pristup na određenim planovima.

Škorpioni će konačno malo odahnuti od teškog utjecaja Saturna, dok će Strelčevi trpjeti malo više odgovornosti naredni period.

Ova godina je godina Ovna i podrazumijeva akciju u bilo kojem smislu. Ako još uzmemo u obzir da se Jupiter nalazi u V polju ljubavi i djece, ova godina mnogima može donijeti širenje obitelji, ekspanziju ljubavi, dok na globalnoj razini podrazumijeva podizanje nataliteta i jedan malo bolji sociološki tretman.
Sretna nam Nova godina.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

Astrologija uživo

Astrologija ima jasniji pogled na položaj u životu i životnim okolnostima, što je neprocjenjiva pomoć za uspješnije funkcioniranje.

Tarot online telefonom

Otvaranje tarota daje vrlo brz i jasan odgovor na određeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta prikaz je neba i rasporeda planeta i zvijezda u vrijeme našeg rođenja.

Numerologija

Broj vašeg životnog puta jedan je od najutjecajnijih numeroloških aspekata u cjelovitoj znanosti o numerologiji.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK