ASTRO PAR: Voda i vatra – nikako! Otkrijte vašu najbolju i najgoru ljubavnu ponudu ….

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Otkrijte vašu najbolju i najgoru ljubavnu ponudu. Pogledajte koji horoskopski znak da tražite, a koji izbjegavati.

OVAN

Odvažnim Ovnom vlada vatrena planeta Mars. Vaš savršeni partner mora biti u mogućnosti prihvatiti vašu naglu i impulzivnu narav. Nije potrebno kititi vas cvijećem. Potražite uklapanje kod kolege Lava i Strijelca koji mogu pratiti vašu energiju.

BIK

Zemljanim Bikom vlada Venera, planeta ljubavi i ljepote. Vi ćete napraviti dublje kontakte sa zemljanim znacima kao što su Djevica i Jarac. Vaš idealan partner mora uživati ​​praktične stvari, provoditi vrijeme u prirodi ili u krevetu i pružiti vam raskošnu naklonost.

BLIZANCI

Laganim, lepršavim blizanaca koji su puni ideja o zabavama. Vladar Merkur ukazuje da vam najviše odgovaraju zračni znaci, Vaga i Vodenjak. Vaša uklapanja moraju biti na intelektualnoj razini, kao spremnost na aktivnost, igre i chata. Klonite se vodenih znakova.

RAK

Kao senzitivan Rak kojim vlada Mjesec, vi ćete razumijevanje pronaći kod vodenih znakova Škorpion i Riba, zato što vas oni mogu razumjeti. Rakovi se kriju u svojoj ljušturi od buke i dramatičnih situacija.

LAV

Kao velikan, Lav kojim vlada Sunce, preferira vatrene znakove kao što je on. Ovan i Strijelac se odlično uklapaju u vaš tempo i akciju za kojom žudite. Klonite se vodenih znakova koji vašu energiju mogu sputavati i gasiti.

DJEVICA

Kao praktična Djevica kojom vlada Merkur i zahtjeva urednost i preciznost, vaš partner se mora uklapati u visoke standarde i kriterije. Zemljani Bik i Jarac će razumjeti vaš način života idealno, a klonite se Lava i Strijelca koji bi vas svakako ostavili.

VAGA

Kao miroljubiva Vaga kojom vlada Venera vi imate srdačan i otvoren pristup prema svakome. Ali vaši najbolje uklapanje je sa zračnim znacima poput Blizanac i Vodenjak. Oni vas mogu učiniti sretnim i razumjeti vašu neodlučnost.

ŠKORPION

kao duboko emotivna i strastvena Škorpion kojom vlada Mars vaši partneri su vodeni znaci koji mogu duboko intuitivno osjetiti vaše potrebe. Senzitivni Rak i Ribe mogu razumjeti vašu duboku prirodu duše. Vatreni znaci izazivaju vam frustracije.

STRIJELAC

Kao optimističan avanturista, Strijelac kojim vlada Jupiter, vi zahtijevate od partnera pokazati potpuno razumijevanje prema vašoj slobodi. Najljepše vrijeme provodite s Ovnovima i Lavovima, koji također teže neovisnosti.

JARAC

Zemljani Jarac, radioholičar, kojim vlada surovi Saturn, vi ćete cijeniti praktični životni put. Na njemu vaši pratioci mogu biti Bik i Djevica. Vatreni znaci neće imati razumijevanja za vaša tradicionalna shvaćanja.

VODENJAK

Kao neovisna Vodenjak kojom vlada urnebesni Uran, vaše ideje treba biti shvaćene, ali to ne polazi svakome za rukom. Podršku možete očekivati ​​od također zračnih znakova, Blizanaca i Vage.

RIBE

Duboko senzitivne i emotivne Ribe kojima vlada Neptun, planeta snova, mogu razumjeti vodeni znaci Rak i Škorpion. Pune razumijevanja za vaša najdublja osjećanja. Vaša intuicija je do te mjere izražena da gotovo među vama vlada telepatska komunikacija. Ovan i Lav su suviše dominantni da bi bili uključeni u vaš životne rituale.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

Status astrologa

Astrologija uživo

Astrologija ima jasniji pogled na položaj u životu i životnim okolnostima, što je neprocjenjiva pomoć za uspješnije funkcioniranje.

Tarot online telefonom

Otvaranje tarota daje vrlo brz i jasan odgovor na određeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta prikaz je neba i rasporeda planeta i zvijezda u vrijeme našeg rođenja.

Numerologija

Broj vašeg životnog puta jedan je od najutjecajnijih numeroloških aspekata u cjelovitoj znanosti o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK