ASTRO PAR: Najbolje kombinacije i zašto Ovnovi ne razumiju Rakove? Tako zvijezde kažu!

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Koji je idealan par za vas? Koje karakteristike posjeduju određeni znakovi zodijaka, otkrivamo vam. Ovdje je riječ o kompatibilnosti karaktera, izuzimajući kliše astrološkog generalizovanja.

OVAN

Po temperamentu ovaj znak je kolerik. Brzo plane, srećom, brzo i stiša strasti. Netko tko bi mu mogao biti suputnik, jeste Blizanac isto tako brz, jer Ovnovi nisu baš rođeni čekati. Patetiku doživljavaju kao sredstvo manipulacije, pa otuda potpuno nerazumijevanje prema Rakovima koji su preosjetljivi za njihov ukus. Direktan nastup u komunikaciji pripadnika ovog znak može razumjeti samo Škorpion.

BIK

Tipičan predstavnik ovog znaka je flegman po naravi. Za suživot bi mogao da se uklopi sa senzitivnim Rakom, romantičnom Ribom i strastvenom Škorpijom. Kao netko tko teži životnoj harmoniji, ne bi mogao da se uskladi sa Blizancima koji bi unijeli previše tenzije bikovski raciju.
Sa Vodenjakom komunikacija je disharmonicne, jedan teži idejama budućnosti, a drugi je tradicionalnih shvaćanja.

BLIZANCI

Kameleon koji se uklapa u svaku sredinu. Blizanac jeste omiljen zabavljač u društvu, ali na duge staze nije baš pouzdan. Ono što bi ga moglo ugušiti jeste Škorpijin posesivnost. Ograničavati njegov radijus kretanja, značilo bi oduzeti mu zrak koji diše. Jarčevi su također prestrogi za njihov slobodan duh. Sa Vodenjakom može oformi idealan suživot, pod uvjetom da im netko drugi vodi brigu o potomcima.

RAK

Senzualni Rak ima tendenciju izgraditi odličan odnos sa Bikom koji je stabilan i otvoren za emotivnu priču. Sa Djevicom će ostvariti savršenu komunikaciju i braniće zajednički stav oko vođenja kućanstva što je pripadniku ovog znaka vrlo važno. Disharmoničan odnos mogao bi biti s Jarcem, koji ne priznaje javno ispoljavanje emocija.

LAV

Tko god ima dara da laska i da se divi jednom Lavu je dobrodošao. Blizanci koji su majstori ovog zanata prijaće lavovski egu, dok statični Bik može samo iritirati svojom ravnodušnošću. Ribe inače posjeduju taj sanjalački i zaljubljen pogled, pa je Lavovima vrlo ugodno u njihovoj blizini. Jarčeva hladnoća je za pripadnike ovog znaka apsolutno neprihvatljiva.

DJEVICA

Za razmatranje intelektualnih tema odlični sugovornici su Blizanci i Vodenjak, s tim što u svakodnevnom životu jedna Djevica ni slučajno ne bi mogla tolerirati ” kreativni nered ” Vodenjaka. Bik kompatibilan, ali njegova lijenost ponekad može dovesti Djevicu do ludila. Sa druge strane vrlo je naklonjena Vagama, koje naglasak stavljaju na detalje estetike.

VAGA

Prilično neodlučna Vaga gotovo umije da se uklopi u život s gotovo svim znakovima zodijaka, ali prilično je izbirljiva i jedna sitnica može zauvijek je udalji od osobe. Savršeno se razumije sa Bikom i može trpi njegovu inertnost. Vodenjak joj je ekstrmno zanimljiva, ali postoji granica poslije koje joj njeno društvo postaje iscrpljujuće.

ŠKORPION

Škorpion Škorpiona najbolje razumije. Pored ove kompatibilnosti i Bik je znak koji je uvijek dobro konektovan. Ono sa čim pripadnici ovog znaka neće praviti kompromis, biće suzdržanost i programirano ponašanje Jarca. Vage im mogu biti simpatične, ali ne na duge staze.

STRIJELAC

Sa svima i nisakim. Strijelac je potpuno individualan tip, pa iako ostvaruje dobru komunikaciju s većinom znakova, on se ne skrašava ni sa jednim. Razumijevanje može naći kod Blizanaca i Vodenjak, po principu sličnih afiniteta. Ribe bi bile dobar izbor, ali istina bi uvijek bila ” negdje tamo ”.

JARAC

Ovdje je od vitalnog značaja ista poslovna usmjerenja i ambicije. Bik je odličan suputnik, ali njegov libido bi u ovom slučaju ostao nezasićen. Strijelac bi unio malo živosti jednom Jarcu, ali ubrzo bi se nazirao kraj te avanture. Rakovima ovdje nema mjesta.

VODENJAK

Ućiće u komunikaciju sa svima I neće praviti razlike po statusima, ali spokoj i mir će osjetiti samo s nekim tko mu može intelektalno parirati. Strijelac bi bio pun pogodak, s druge strane Djevica bi Vodenjaka mogla zaintrigira, ali sav taj sterilan stil života ne bi urodio plodom.

RIBE

Stvorene su za misionarske teme i pružaju neiscrpan izvor ljubavi I topline. To će najviše prijati Rakovima, Bikovima i Vagama. Te konekcije mogu donijeti velike ljubavi koje se pamte. Ono što je mana cijele ove bajke je to što kraj i nije uvijek obvezan sa stavkom ” živjeli su sretno do kraja života ”. Iz nepoznatih razloga Ribama je karakteristika da nestanu bez riječi i pozdrava.

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH HT ERONET

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

SRBIJA

60 RSD

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

POZOVI ODMAH

SIGURNO

BRZO

POMAŽE

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.