ASTRO: Ovnovi, očekujte financijski prosperitet u 2021 (astrologija)

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Naredna godina će biti obilježena akcijom i dinamikom. Biće prilika u izobilju u svim životnim područjima. Imat ćete mnogo manje ograničenja kako na profesionalnom tako i na osobnoj razini. Malo više sentimentalnosti će vas obuzimati što i nije u vašoj prirodi.

KARIJERA

Ove godine očekujte dosta promjena ili usavršavanja u području karijere, bilo da je riječ samo o uslugama ili konkretnom poslu. Tu i tamo možete očekivati ​​neke neželjene promjene, ali pozicija Jupitera i Saturna Poradit na stabilizaciji, pa će ishod svakako ići vama u prilog. Ovaj period će iziskivati ​​dosta posvećenosti karijeri i angažiranja za bolju poziciju. Potrebno je obratiri više pažnje na ophođenje s vama ravnopravnima i nadređenima. Prva polovica godine može biti vrlo naporna, jer vaš trud neće biti adekvatno nagrađen. Druga polovica je razdoblje kada će vam biti plaćeno sa kamatom. Ako pak osjećate da ste na pogrešnom brodu, ova godina će biti pogodna promijeniti karijeru i napravite neočekivan zaokret. Pred kraj godine moći ćete imate savršen uvid ostvarenih rezultata.

LJUBAV

Tijekom naredne godine moguće je da ćete emotivne odnose promatrati kroz malo drugačiju prizmu. U razdoblju dobre konekcije Jupitera sa Saturnom imaćete veće romantične potrebe. Ako ste već u vezi imat ćete osjećaj da partner nije toliko posvećen vama. Vaš intenzivan napor učinit će čuda. Budite sigurni da ova godina nije godina dominacije makar na ovom polju. Budite kreativni u izražavanju emocija, jer ćete biti u situaciji da učite neka nova pravila igre. Poruka je sljedeća: Držite vaš emocije pod kontrolom. Ako ispoljite svoju narav, neće biti dobro po vas., A zvijezde će vas natjerati da savladate lekciju.

FINANCIJE

Zbog dobrih planetarnih utjecaja, ova godina će biti odlična na financijskom planu. Amplituda se podiže i na ovom polju ćete imati neočekivanih uspjeha. Izvori će biti i iz osobnog angažiranja i iz potpuno čudnih priljeva. Ako ste kreditno zaduženi ne bi trebalo da ste zabrinuti. Možete ići naprijed i planirati mjere štednje i investicije. Ne bi trebalo da imate nekih troškova oko obitelji i prijatelja, mada će mnogi očekivati ​​vašu pomoć.

ZDRAVLJE

Tijekom prve polovice godine nećete se moći pohvaliti svojim zdravstvenim stanjem. Depresija i umor bi mogli uzeti danak općoj vitalnosti. Međutim, od lipnja ćete se osjećati znatno bolje i fizički i mentalno. Vrtite se vašim dijetama i treninzima. Iskoristite vašu energiju na najbolji način.

oBITELJ

Zbog upliva Saturna, obiteljski odnosi mogu biti na nekom vidu ispita. Ovo nije dobra godina za sklapanje brakova. Prepreke i nevolje dolaze jedna za drugom narušavajući mir i sreću. Mogući su razvodi ili privremeni rastanci. Naoružajte se strpljenjem. Prosperitet će zadesiti vaš dom tek u drugoj polovici godine. Nekim pripadnicima ovog znaka postoji mogućnost proširenja obitelji. Moguće je i neko nasljedstvo ili selidba.

PUTOVANJA

Sada je povoljan period za putovanja. Na kraju, poslije napornog rada, vi ste to zaslužili. Ponudit ćemo vam prilike putovati diljem svijeta. Upustite se u nove avanture makar vam to pruža ova godina.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

Astrologija uživo

Astrologija ima jasniji pogled na položaj u životu i životnim okolnostima, što je neprocjenjiva pomoć za uspješnije funkcioniranje.

Tarot online telefonom

Otvaranje tarota daje vrlo brz i jasan odgovor na određeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta prikaz je neba i rasporeda planeta i zvijezda u vrijeme našeg rođenja.

Numerologija

Broj vašeg životnog puta jedan je od najutjecajnijih numeroloških aspekata u cjelovitoj znanosti o numerologiji.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK