ASTRO OVAN: Kako se Ovnovi slažu s ostalim znakovima zodijaka? Zašto je negdje komunikacija nemoguća čak i kad postoji međusobna privlačnost?

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Lakše je ostvariti ili održati vezu, partnerstvo i prijateljski odnos s kompatibilnim znakovima. Zašto je negdje komunikacija nemoguća čak i kad postoji međusobna privlačnost, otkrivamo vam u slučaju znaka Ovna.

OVAN I OVAN
Ova vatrena kombinacija govori u prilog naglašene strasti, ali i pojavu veće ljubomore. Ovnovi su vrlo eksplozivne naravi, pa u ovom slučaju može doći do istovremene kulminacije, a onda “tko živ, tko mrtav”. Ipak, u ovom spoju može uz primjenu taktike da se ostvari harmoničan odnos, mada ga slobodno možemo nazvati “tempirana bomba”.

OVAN I BIK
Između Ovna i Bika postoje ključne razlike u stavovima i stilu života. Ovan je “prebrz” za flegmatičnog Bika, ali granica strpljenja postoji, te ako se Bik “razjari” dolazi do žestoke apokalipse njihovog odnosa.

OVAN I BLIZANCI
Ova kombinacija može biti vrlo dinamična i ima potencijala da bude trajna. Održavanje komunikacije i sporazumna rješenja su ovdje ključna stavka. Oba partnera su naglašenog temperamenta, s tim što Blizanac ume da balansira u kritičnim momentima.

OVAN I RAK
Rak kao plašljiv znak ne trpi agresivne ispade Ovna. Ovaj odnos je gotovo nemoguć. Dominiraju nesklad i nerazumijevanje. Ipak, neosporno je da postoje savršeni momenti u ovom odnosu, ali je naglasak na riječi “momenti”.

OVAN I LAV
U ovom odnosu u optjecaju je konstantna borba za prevlast. Iako se ova dva znaka savršeno razumiju i mogu razviti skladan prijateljski odnos, na ljubavnom frontu je prisutna želja za dominacijom kod oba partnera i kada jednom dođe do takve vrste sukoba, ide se do krajnjih granica.

OVAN I DJEVICA
Iako Ovan često umije da vrši ogroman pritisak na Djevicu, ona s druge strane umije da svojim analitičkim i proračunatim stavom obuzda preku Ovnovu narav. Ovaj odnos može potrajati zato što se partneri međusobno nadopunjuju.

OVAN I VAGA
Ova dva simbola privlače na neobičan način. Strastveni Ovan u očima Vage kojoj je osnovni cilj biti poželjna pravi kemijsku reakciju nesvakidašnje strasti. Ovo su dvije potpune suprotnosti.

OVAN I ŠKORPION
Ovdje se radi o snažnoj seksualnoj i emotivnoj kompatibilnosti. Ipak, ovdje su naravi obostrano vrlo napete. Buran odnos s trzavicama, čini ovu vezu strastvenom. Kombinacija Ovan – Škorpion spada u trajnije odnose.

OVAN I STRIJELAC
Poticajan odnos dva vatrena znaka. Povezanost je na dubokom razini iu ovom slučaju odnos je dugotrajan. Ovo je idealna kombinacija za bračne odnose. Ovnovu površnost često dopunjuje Strelčevu duhovni pristup.

OVAN I JARAC
Vrlo često ovo su prolazne veze gdje se strast emitira na prvi pogled, ali se vrlo brzo ustanove suprotni stavovi i interesi. Ovan obično biva razočaran tolikom stupnjem “hladnoće” od strane Jarca.

OVAN I VODENJAK
Ovakvi se odnosi obično završavaju iskrenim prijateljstvom. Kada se ne usklade kao emotivni partneri, oni ostaju u skladnim odnosima i kad se bura smiri imaju određeno međusobno poštovanje. Vodenjak ima tendenciju da još izvjesno vrijeme gaji emotivnu naklonost ka Ovnu.

OVAN I RIBE
Ovnovi ne pripadaju baš romantičnim znakovima, te neće zadovoljiti potrebe Riba kojima je ovo karakterna osobina. Seksualni odnosi su ovdje u egzaktnoj opoziciji. Vrlo loša kombinacija za početak, a o opstanku nema priče.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

Status astrologa

Astrologija uživo

Astrologija ima jasniji pogled na položaj u životu i životnim okolnostima, što je neprocjenjiva pomoć za uspješnije funkcioniranje.

Tarot online telefonom

Otvaranje tarota daje vrlo brz i jasan odgovor na određeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta prikaz je neba i rasporeda planeta i zvijezda u vrijeme našeg rođenja.

Numerologija

Broj vašeg životnog puta jedan je od najutjecajnijih numeroloških aspekata u cjelovitoj znanosti o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK