ASTRO OLTAR: Kako Vodenjaka navesti da izgovori sudbonosno ” DA ”?

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Pokušaćemo da otkrijemo koliko astrologija može pomoći u namjeri da određene znakove uvedemo u bračne vode.

OVAN

Koliko god izravni i neposredan bili, Ovnu ćete teško nametnuti bračne ” okove ”. Partnerica mora biti isključivo sportski orijentirana. “Couple workout” i zajednička promocija navest će pripadnika ovog znaka da razmisli o zajedničkom životu.

BIK

Iako u njegovom slučaju vrijedi logika ” preko trbuha do ljubavi ”, Biku će trebati dosta vremena da se upusti u bračne vode. Ako se usudi na taj potez, dobili ste bingo. Samo ne izazivajte njegovo strpljenje.

BLIZANCI

Evo nas kod zakletog neženje. Ako želite Blizanca navesti da vas odvede pred oltar, morat vi učiniti prvi korak. Njegovo ” da ” nikada neće biti dovoljno stabilno. Postoji i rizik da se ne pojavi na vlastitom vjenčanju.

RAK

Rak teži osnivanju obitelji. Moglo bi se reći da mu je životna misija da u ostvaruje sebe kroz zajedništvo. Nije teško s njim napraviti kompromis oko sklapanja braka, ali opstanak je pod znakom pitanja.

LAV

Dok se dokažu i potvrde kroz brojne avanture koje život pruža, Lavovi će se usuditi na bračni potez tek kad odaberu atraktivnu i dovoljno strastvenu polovicu. Ona mora biti spremna provesti ostatak svog života laskajući i diveći mu se.

DJEVICA

Ne toliko kao domaćica u kuhinji, ali kao higijeničarka, kupićete Djevicu zauvijek. Ako se potrudite prikazati svoj perfekcionizam u peglanju čarapa, počnite birate vjenčanicu.

VAGA

Brak. Zvuči zanimljivo, ali repertoar pravila bi morao da se ispoštuje – bez ograničavanja, bez suvišnih pitanja, bez nametanja obveza … I Vaga je vaša.

ŠKORPION

Ovdje je stvar vrlo jasna. Škorpion ili voli ili mrzi. Ako zadovoljite sve njene seksualne apetite i ambicije, možete donijeti svoje kofere u njen dvorac. Ovo teoretski zvuči jednostavno, ali razmislite o dugoročnoj odluci. Sretno.

STRIJELAC

Vječiti putnik. Ako se upustite u suživot sa Strijelcem, računajte na njegova konstantna odsustva. A kako ga uopće navesti da poželi brak s vama? Probajte mu dočarate svoje iskustvo s paraglajdinga i opišite mu okus tajlandskih specijaliteta.

JARAC

Nije teško Jarca odvesti pred oltar. Ako to doprinosi njegovom poslovnom uspjehu, Jarac je spreman za brak. Budite jednako ambiciozni na biznis planu i imat ćete, za početak, predbračni ugovor.

VODENJAK

Zašto sve upropastiti jednim papirom koji nam stavlja te okove i nameće teško breme? Apsolutni protivnik bračne formalnosti je Vodenjak. Ona je sinonim za slobodu i temu braka će doživjeti kao skrnavljenje ljubavi. Dakle, odustanite od ove teme.

RIBE

Od romantičnih Riba možete očekivati ​​bračnu ponudu već na prvom susretu, ali ostaje diskutabilno da li će se to i realizirati. Danas je s vama, a sutra je život vodi drugim neistraženim stazama. Ostavit ćete mjesta razmišljanjima na temu zajedništva ako budete jednako misteriozni kao i ona.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

Status astrologa

Astrologija uživo

Astrologija ima jasniji pogled na položaj u životu i životnim okolnostima, što je neprocjenjiva pomoć za uspješnije funkcioniranje.

Tarot online telefonom

Otvaranje tarota daje vrlo brz i jasan odgovor na određeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta prikaz je neba i rasporeda planeta i zvijezda u vrijeme našeg rođenja.

Numerologija

Broj vašeg životnog puta jedan je od najutjecajnijih numeroloških aspekata u cjelovitoj znanosti o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK