ASTRO NEVOLJE: Ribe hvataju na sažaljenje, Rak podvaljuje drugima, a Jarac je sam sebi dovoljan

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Svaki horoskopski znak ima svoj vlastiti način nošenja s nevoljama. U prvom horoskopu pročitajte zašto su neki znakovi oprezni i staloženi, dok drugi srljaju ravno u plamen.

Ovan
Uvijek prvo gleda kako će izvući svoju glavu, a ostali neka se snađu kako znaju i umiju. Srlja, jer je neustrašiv, pa ako ga netko napadne, fizički će se obračunati – na licu mjesta. Poslije se kaje, ako je pretjerao, ali mora se barem posvađati.

Bik
Zna da ” namiriše ” opasnost, ne ulijeće u nevolje lako i uvijek pravi distancu, da bi se izvukao ako ” kola krenu nizbrdo ”. Ne zalijeće se, pogotovo ne u poslu, jer voli osjetiti drugu stranu, da bi znao kako da se postavi. Često jede na nervnoj bazi.

Blizanci
Izvlači se iz svake neugodne ili nezgodne situacije. Mozak mu radi ” dvjesto na sat ”, munjevito reagira, čim osjeti opasnost, uvijek ima nekog ” asa u rukavu ”. Intuitivno predosjeća što od koga može očekivati, pa na vrijeme šalje SMS povjerljivog sadržaja i onome tko je na njegovoj strani, ali i protivniku, pa kad se nađe u nevolji, zna da će ga izvući onaj kome je potrebniji.

rak
Snalažljiviji nego što izgleda, iako se ” peca ” na sentimentalnost i prenemaže kako bi dobio na vremenu, dok smišlja kako da se izvuče iz nevolje. Izlaz traženje piću, hrani ili kod šefa kod koga je već cinkarenja prikupio bodove. Ali, ako mu on ne pomogne, napraviće spletku i optužiti kolege.

Lav
Lav se vrlo vješto izvlači iz svake nevolje – ne bira sredstva kako bi se spasio i isplivao.

Kad na vidiku ugleda nevolju, i shvati da joj ne može pobjeći, on će angažirati sve ljude koje poznaje, od poštara do privatnog detektiva, ne bi li se što brže izvukao. A obzirom da, uglavnom, poznaje ” glavne face ” u gradu, većina mu izlazi u susret, jer Lav uvijek nekome zatreba.

Djevica
Ona je toliko inteligentna da će teško upasti u nevolju, međutim, ako do toga već dođe, izlaz traži na sve strane, ali tako da okolina i ne shvaća pod kolikim pritiskom se Djevica našla.

Prelistava popis potencijalnih rješenja u svojoj glavi.

Vaga
Ona se prilično vješto izvlači iz nevolje, okreće telefonske brojeve i poteže svoje brojne poznanike i prijatelje, glumi da je sve u redu, iako nije. Mirno gleda protivnika u oči, ali čitavo vrijeme grozničavo razmišlja kako se izvući, vrlo je neugodna na riječima, kad otkrije tko je kriv za njezine muke.

Škorpion
Najveća nevolja za nju je ljubavna, i teško nalazi izlaz iz nje, ukoliko je zaljubljena, a partner pravi probleme. Sve druge nevolje za Škorpiju su rešive, pa i kad ne reagira odmah, ne znači da oklijeva ili zazire od rješavanja problema, već bira najlukaviji način da se izvuče.

strijelac
Kad se nađe u nevolji, Strijelac odmah u svojoj glavi zavrti svoj krug veza i vezica kojih, naravno, ima na sve strane. Samo treba odabrati pravi broj (mobilni, službeni ili kućni) osobe koja će mu pomoći i pravi trenutak kada će je pozvati.

Jarac
Nema te nevolje iz koje se praktični Jarac neće izvući, jer mu mozak savršeno funkcionira u kriznim situacijama kad on postaje i sam svoj odvjetnik, spasilac i savjetnik.

Spreman je mnogo istrpjeti, samo da nikoga ne moli za uslugu, a one koji mu bez pitanja pomognu, Jarac nikad ne zaboravlja.

Vodenjak
Iako djeluje nonšalantan, a ponaša se kao da će bez njega sve stati, Vodenjak intenzivno razmišlja kako da se izvuče iz nevolje, uglavnom financijske, jer je za njega to najveća nevolja.

Brzo od nekog posuđuje novac, dok ne prebrodi krizu, pošto uvijek razmišlja glavom što je istovremeno njegov adut.

ribe
Njene reakcije, kad se nađe u nevolji, znaju biti nepredvidive, od nervoze i depresivnog raspoloženja, preko blage histerije, pa do prave panike. Iako se nikad ne zna kako će reagirati, Ribe nalaze izlaz iz nevolje mnogo brže nego drugi znakovi, jer djeluju izgubljeno, izazivaju sažaljenje i bude potrebu u drugima da im pomognu.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

Status astrologa

Astrologija uživo

Astrologija ima jasniji pogled na položaj u životu i životnim okolnostima, što je neprocjenjiva pomoć za uspješnije funkcioniranje.

Tarot online telefonom

Otvaranje tarota daje vrlo brz i jasan odgovor na određeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta prikaz je neba i rasporeda planeta i zvijezda u vrijeme našeg rođenja.

Numerologija

Broj vašeg životnog puta jedan je od najutjecajnijih numeroloških aspekata u cjelovitoj znanosti o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK