ASTRO: Lavovi, u narednoj godini slava i čast pripadaju vama (astrologija)

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Jupiter će vam pomoći u 2021. pojačati svoje ambicije i riješite životne probleme s lakoćom. Ovo je pogodan period da se poduzmu mudre odluke u vezi daljnjeg tijeka događaja bilo na poslovnom, bilo na emotivnom planu. Godina je dobra da se sahrani prošlost i da se poradi na kvalitetnoj budućnosti.

Godina 2021. ima sjajne planove za vas, ali ne očekujte da svi putevi budu posuti laticama ruža. Jedan dio će biti trnovit, a vi ćete odabrati da li ćete ga prijeći ili odustati. Ovo bi mogla biti godina vrlo značajna na ovom polju, ali zavisiće od individualnih afiniteta. Tijekom druge polovice vaš projekt može ugledati svjetlost dana, ali to se neće odnositi na one koji su na pola puta odustali. Samo će hrabri biti nagrađeni.

LJUBAV

U vaš prirodno polje ljubavi ulazi zlokobni Saturn, što znači da će mnogi odnosi biti na kušnji. Računajte da ćete polagati test emotivne zrelosti. Mnoga pitanja vaših želja i potreba će se dovesti u vezu s vašim iskonskim i realnim afinitetima. Oni koji su u vezama preispitivaće odnos i analizirat partnera na jedan sasvim odgovoran način. U ovom razdoblju zahtijevat se odgovornost i odlučnost. Oni slobodni mogu uploviti u neke ozbiljnije veze ili će biti prepušteni nekoj nostalgiji tj. preboljevanju prošlosti.

FINANCIJE

Tijekom prethodne godine ste imali mogućnosti osmisliti plan vaših aktivnosti na fihnansijskom planu, sada je vrijeme za realizaciju. U ovom slučaju to će ići u dva smjera. Tko riskira … Pitanje je što će se dogoditi. To se ne može generalno utvrditi. Tijekom druge polovice godine upliv Jupitera donosi ili veliku količinu novca ili bankrot. Jedino što vam se možw savjetovati, to je biti vrlo oprezni.

ZDRAVLJE

Tijekom ove godine vaše zdravstveno stanje će biti prosječno. Moguć pad imuniteta zbog stresnih situacija. Nema indicija da bi imali neki veći problem, ali morat ćete se posvetite mentalnoj higijeni.

oBITELJ

Neke brige i strahovi bi mogli prave izvjesne obiteljske probleme. Tek od druge polovice godine osjetit ćete pravu obiteljsku potporu, do tad su neosporni problemi i krizne situacije. Pokušajte ne reagirate na sitnice i ne pakirajte kofere na prvi nesporazum. Od vas se u ovom razdoblju na ovom polju očekuje staložen stav i pribranost.

PUTOVANJA

Vama su svi putevi otvoreni. Ukoliko želite sada je idealan period odabrati destinaciju. Ovo se odnosi i na dulji boravak, pa čak i mogućnost života izvan granica domovine.

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH HT ERONET

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

SRBIJA

60 RSD

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

POZOVI ODMAH

SIGURNO

BRZO

POMAŽE

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.