Horoskopius

Astro kombinacije osuđene na propast-poštedite sebe razočaranja pa vidite koji znaci nikako nisu za vas …..

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Neke veze, ako vjerujete u astrologiju, jednostavno ne mogu uspiju. Zato, poštedite sebe razočaranja pa vidite koji znaci nikako nisu za vas.

OVAN I BLIZANAC LOŠ SPOJ

Ovnovi su uvijek raspoloženi za nove ljubavne avanture, pa često u vezu ulete nepromišljeno. Ne vole ljude koji mnogo kukaju. Oni se ne slažu s Ribama, koje su previše emotivne za njih, sa Blizancima, s kojima se stalno svađaju, i sa Djevicama.

BIK NIKAKO SA Strijelce

Bikovima upravlja Venera, pa su oni savršeni za ozbiljnu vezu, ali tek kad nađu nekoga tko im odgovara. Do tada uživaju u vezicama. Najgore se slažu sa Ovnovima, s kojima se zbog jakih znakova često prepiru, sa Blizancima i Strijelčevima.

BLIZANCI SE NE SLAŽU SA RIBAMA

Blizanci se lako zaljubljuju, ali se isto tako lako i odljubljuju ako su razočarani. Obijaju ih predvidivi ljudi. U ljubavi se najgore slažu sa Bikovima, koji su premalo ambiciozni za njih, s Rakovima, koji su previše predvidivi, i sa Ribama.

RAKU NE IDE SA ovnom

Rakovi su romantične duše koje žele da se trude oko prave ljubavi. Odbija ih egoizam, au vezama se najgore slažu s Strijelčevima unatoč velikoj privlačnosti, jer nikad nisu sigurni u njih. Osim toga, loše funkcioniraju i sa Blizancima.

LAV NE MOŽE SA BLIZANCIMA

Lav u vezi želi osjetiti sigurnost i da je na prvom mjestu svom partneru. Odbijaju ga ljudi koji se stalno brinu i prenose lošu energiju. Za njih su najlošiji partneri Blizanci, koji previše razmišljaju, Ribe, koje će nenamjerno povrijediti, i Jarčevi.

DEVICI NE ODGOVARA VAGA

Djevice pažljivo biraju partnere, pa teško donose odluku da se za nekoga vežu. Obijaju ih pasivni ljudi, i oni koji pametuju. Najgore im je sa Ovnovima, koji se postavljaju šefovski s njima, ali im nije sjajno ni sa Vagama, koje ne razumiju njihovu kritičnost.

VAGA SE NE SLAŽE SA Rakove

Vage odbijaju oni koji lažu i koji ne ulijevaju povjerenje. Vage ne mogu sa Djevicama, koje su previše komplicirane za njih, sa Škorpionima, koje su im previše pesimistične, i sa Rakovima, koji su previše tradicionalni.

ŠKORPION NE FUNKCIONIRA SA ovnom

Škorpion traži veze u kojima će se osjećati ispunjeno. Najgori su u kombinaciji s Ovnovima, s kojima se često svađaju, sa Blizancima, koji potiču njihovu ljubomoru, i sa Strijelčevima, s kojima se ne osjećaju sigurno.

STRIJELAC NE MOŽE sa Bikom

Strelčevi u ljubavi žele sve ili ništa. Odbijaju ih melankolici i oni koje ne znaju što bi sa sobom. Strijelci su najgori u kombinaciji s Bikom, koji je za njih previše posesivan, s Rakom, koji nije spontan, i sa Djevicama.

JARAC NIJE ZA VEZU SA ovnom

Jarac na prvi pogled djeluje kao da mu ljubav nije bitna, ali se tako zapravo brani od razočaranja. Za njih nisu veze sa Ovnovima, koje smatraju nestrpljivim i lakovjernim, sa Blizancima, jer misle da nemaju ideal kojem teže, kao ni sa Strijelčevima.

VODOLIJI NE GODI BIK

Vodenjaci se lako zaljubljuju, ali se u vezi osjećaju kao da su zarobljene. Odbijaju ih nemoralni i predvidivi ljudi. Oni se u ljubavi ne slažu sa Bikovima, jer im ne mogu pružiti stabilnost, sa Rakovima, koji su im dosadni, i sa Djevicama.

RIBE NE MOGU SA ovnom

Ribe traže idealnog partnera iz snova, a odbijaju ih oni koji se ponašaju nerazumno i oni koji imaju površne poglede na život. Ribe se ne slažu sa Ovnovima, koji su im agresivni i netaktični, sa Blizancima, koji nemaju razumijevanja za druge, i sa Lavovima, koji lako mogu manipulirati njima.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK