ASTRO: Koji znakovi izbjegavaju istinu – Ribe lažu same sebe, Strijelac je primoran

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Svi smo provereno bili u situacijama da se poslužimo, makar ” bijelim lažima ”. U Zodijaku postoje znakovi koji su skloniji obmanama i lažima. Zračni znakovi su skloni samoobmanama. Evo nekih primjera.

RIBE
Poznato je da pripadnici ovog horoskopskog znaka žive u snovima. Oni su te kule sagradili iu unutrašnjost njihovog zamka nije svako dobrodošao. Život satkan od iluzija prezentiraju i drugima kao takav, slijepo vjerujući da je istina vrlo relativna stavka. Točno je, istina može imati više strana, a tko će Ribe razumjeti, taj mora i sam imati iste karakteristike. Njihov je zanos trenutan, nemojte im zamjeriti ako sutra nestanu, prostite im je suviše komplicirano da vam objasne svoju verziju istine.

BLIZANCI
Blizanci bolje barataju sa sitnim lažima nego s kompliciranom istinom. Oni nemaju posljednju namjeru u tome, samo izbjegavaju teške teme koje donose eventualne neugodnosti. Razumite, ipak je njima život zabava, zašto bi je prekidali. Također, ako vam obećaju nešto, ne računajte da će to ispoštovati po svaku cijenu, ne zbog toga što su htjeli izazvati vaš bijes, to nikako, oni su prosto zaboravili. Površni su i ne treba se oslanjati na njihovu riječ. Ipak, ako ništa, makar su zabavni.

STRIJELAC
Ovdje imamo drugačiji pristup istini, jer istina je … Negdje tamo. Strijelac je vrlo izravan i nećete naići na iskreniji savjet do njegovog. Ipak, on je poznat kao ne baš najvjerniji znak u emotivnim vezama, stoga, zaobilaženje istine je više nego neophodno. Da li je i opravdano, to oni znaju. Postoji taj avanturistički duh koji je dio negovog karaktera, a ” opravdane ” laži su oruđe koje primjenjuju da bi izbjegli ozljede.

VAGA
Ona je u situaciji da pribjegne laži samo, i isključivo, zbog svoje neodlučnosti. Slično kao i sa kolegom Blizancem ona ne voli konfliktne situacije. Nerijetko se događa da se u posljednjem trenutku, od ponuđene dvije, odluči za neku treću verziju, što uvjetuje da neko izvisi, pa je prisiljena obmane ” žrtvu ”. Njezine su izdaje bolnije jer se dešavaju u posljednjem momentu i pred svršen čin.

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH HT ERONET

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

SRBIJA

60 RSD

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

POZOVI ODMAH

SIGURNO

BRZO

POMAŽE

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.