ASTRO KARIJERA: Nek ‘se zna tko je gazda …. Bikovi i Škorpioni su “robovi” novca, a za status i prestiž se natječu Lav i Ovan

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Karijera. Da nije komplicirana, ova riječ bi svakako bila prva Jarčeva izgovorena. Bikovi i Škorpioni su “robovi” novca, a za status i prestiž se natječu Lav i Ovan. Kakav ostali znakovi imaju odnos prema službi, pročitajte.

OVAN

Vaša ured odražava mjesto za akciju. Ako bi i sto pored stolice mogao imati kotačiće, bilo bi savršeno, jer vašem temperamentu ne odgovara biti statični. Sa druge strane vi ste stvoreni za odgovorne pozicije i rođeni biti lider. Administracija da, ali dok jednom rukom tipkati na računalu, druga mora biti zaposlena dizanjem utega. Pauzu rado provodite na “uredskom” biciklu. U svoj radni prostor obavezno morate uvesti neki crveni detalj.

BIK

Za vas je ministarska pozicija izmišljena. Niste tip koji voli dominirati, ali niste ni neko nad kim se može uspostaviti autoritet. Sugestije ćete primati sa zadrškom i uglavnom ćete se osloniti na vlastito mišljenje i princip. Pošto ste ona kategorija ljudi kojima novac vodi ključnu ulogu u životu, vaš najveće kapacitete ostvarit u poslovima vezanim za financije. Trgovanje nekretninama može biti opcija također.

BLIZANCI

Ne drži vas mjesto. Iz ovoga se može predvidjeti ocean opcija za vas. Poslovi vezani za česta putovanja i usput neki izazov i flert za vas znače ispunjen život. Vi se svakako uklapate iu one radnike od kojih se očekuje hitar i praktičan intelekt. U ulozi podređenog vi ostvarujete izvrsnu konekciju na relaciji Voditelj – službenik. Omiljeni ste među kolegama, samo ako vas uhavti da ne žurite.
Flertovi i avanture na poslu, ovdje su u neraskidivoj konekciji.

RAK

Vi ste jedini kojima bi roditelji s povjerenjem dali djecu na čuvanje. Kao netko tko ima izražen senzibilitet vama odgovaraju poslovi sa djecom, zapravo biste pokazali svu predanost u ulozi pedagoga, toplim savjetom i prisnim stavom vi ste “melem na ranu”.
Također, pošto vam je kuhinja mjesto na kojem rado boravite, kroz vaše kulinarske sposobnosti možete dostići dobar profit.

LAV

Gdje ste predsjedniče?
U najmanju ruku, od lavova se očekuje da dosegne do pozicije vlasnika ili izvršnog direktora tvrtke, tvrtke ili još bolje korporacije. Teatralno će se postaviti, dajući svima do znanja tko je “bos” nad “šefovima”. Od svojih zaposlenika očekivat ogroman kapacitet i ambicije jer ih i on sam posjeduje.
Lav jeste sklon pretjerivanjima, ali je vrlo pravedan i otvoren za komunikaciju, no nemojete mu nametati svoje ideje, smatrat to uvredom.

DJEVICA

Tamo gdje su sterilni uvjeti Djevica blista. Ako nije riječ o uredu gdje svaki predmet mora imati svoje točno mjesto, sigurno će to biti ljekarna. Djevice su izuzetni doktori i dijagnostičari u oblasti medicine, što im je omogućila analitička karakteristika. Zanimanja u kojima se zahtijeva preciznost i praktično razmišljanje daje Djevici mogućnost djelovanja iu arhitekturi.

VAGA

Mnogima je već poznato, ai samo ime na to aludira, da Vage vode računa o pravdi, pa ćemo po sudnicama najprije sretati pripadnike ovog znaka. Poznato je i to da im treba mnogo vremena za donošenje odluke, što ukazuje na to koliko će detaljno razmotriti sve mogućnosti. Ovo je idealna karakteristika za nekog tko barata pravdom.
Sa druge strane, vrlo su naklonjene umjetnosti, pa se nerijetko vrsni umjetnici rađaju u razdoblju vladavine baš ovog znaka.

ŠKORPION

Kad se fokusira, Škorpion pokazuje njuspešnije rezultate u ostvarivani ciljeva, i to ponekad zna prijeći u fazu opsesivnosti. Kao i Biku, njoj je novac triger za moto. Škorpion se neće upuštati u neisplative poduhvate niti će imati strpljenja za postepena avanzovanja. Ona će se radije odlučiti na igru ​​”sve ili ništa”.
Pošto im je intuicija naglašena, a “duševna hrana” zavirivanje u ljudske svijesti i podsvijesti, njezin savršen izbor bi bio psihologija. U tvrtkama se odlično snalaze u sektoru ljudskih resursa, pod uvjetom da ne surađuju s Bikovima suprotnog spola, jer može doći do izvjesnih afera.

STRIJELAC

Strijelac je ljubitelj zabave i uživa u zarađivanju i trošenju novca. On favorizira dinamičnu radnu atmosferu, pa će mu zadovoljstvo pričiniti poslovi vezani za putovanja. Fotograf, reprter, turistički vodič … To su zanimanja koja ne zahtijevaju kontrolu njegovog nemirnog duha.
Slično Blizancima, njih ćemo teško smjestiti na jednu stolicu da tamo provedu svoj radni dan. Klizno radno vrijeme i dinamika je ono što je neophodno u ostvarivanju ciljeva.

JARAC

Sinonim za karijeru bio bi Jarac. Pripadnici ovog znaka moraju blistaju na biznis planu i osiguraju status vrijednog i lojalnog. Kod njih nema odstupanja u ostvarivanju željenih ciljeva i istrajaće kao nitko drugi. Na poslovnom polju mogu djelovati vrlo hladno, nepristupačno i organizirano. To je sasvim drugačije na privatnom. Čak ako ih ne poznajete privatno, a sretnete ih, zakleli biste se da ste naišli na nekog tko je likom sličan vašem kolegi s posla, samo što je ugodan i ljubazan.
Ostvaruje se u poslovima menadžmenta i financija. Idealni za suradnju su Bikovi, oni se razumiju bez komunikacije.

VODENJAK

Vodenjaci imaju za cilj da čovječanstvo učine boljim. Oni su vizionarski tipovi i nema ograničenja kada su u pitanju nove edukacije i saznanja. Osim što se bave humanitarnim akcijama, srest ćemo ih na pozicijama IT službe, profesora … Zanimanje pout pilota je savršen izbor za predstavnike ovog znaka.
Ne trpe autoritet niti bilo kakvu vrstu ograničenja u izvršavanju svojih zadataka. Dres broj za njih mora biti slobodniji i ne smije im biti striktno nametnut.

RIBE

Profesionalni plesači, slikari, glumci … Svaka asocijacija na umjetnost ovdje dobiva na snazi. Modni kreatori, jer nitko nema takav potencijal i maštu koje Ribe umeju da izraze u svojim projektima. Ona je ugodan suradnik koji uvijek pronađe način za kompromis i alternativna rješenja. Omiljena među kolegama neovisno od njihovog socijalnog statusa. Riba ne pozanaje jezik hijerarhije i za nju su svi rođeni jednaki. Pustite je da sanja i ostavriće nevjerojatne rezultate.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

Status astrologa

Astrologija uživo

Astrologija ima jasniji pogled na položaj u životu i životnim okolnostima, što je neprocjenjiva pomoć za uspješnije funkcioniranje.

Tarot online telefonom

Otvaranje tarota daje vrlo brz i jasan odgovor na određeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta prikaz je neba i rasporeda planeta i zvijezda u vrijeme našeg rođenja.

Numerologija

Broj vašeg životnog puta jedan je od najutjecajnijih numeroloških aspekata u cjelovitoj znanosti o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK