ASTRO: Kakvi su vaši životni pogledi? Čemu u dubini duše težite ….

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Otkrijte vaš iskonske potrebe i afinitete. Čemu u dubini duše težite i koji su vam krajnji ciljevi. Ovo je opis vašeg pogleda na svijet.

OVAN

Ovan teži zabavi i akciji. Vrlo precizno zapaža sve detalje oko sebe, ali malo čemu pridaje značaj, jer život je prekratak za sitnice.

BIK
Pripadnici ovog inertnog znaka teže sigurnosti i komforu. Bez žurbe, život pruža mnogo zadovoljstava. Probaće sve što prija njegovoj duši, bez ustezanja.

BLIZANCI
Pogled 9iz više aspekata i uvijek konfuzna situacija. Blizanci raspolažu sa dosta informacija, stoga im je pažnja rasuta i nerijetko su vrlo zaboravni. A život im predstavlja igru ​​bez pravila.

RAK
Život je vječita potraga za srodnom dušom, a poanta je stvoriti savršenu harmoniju u obitelji. Kada bi svijet bio samo malo bolji.

LAV
Sunce, plaža i valovi mora koji zapljuskuju zidove raskošne kuće u kojoj živi Lav. Svijet je stvoren zbog njih i oni su u to strogo uvjereni.

DJEVICA
Djevice teže perfekciji. Ne pristaju na manje, osima da su stvari u najboljem redu i da sve funkcionira po određenim pravilima.

VAGA
Vaga traži ljepotu u bićima, predmetima, prirodi i čitavom okruženju. Estetske vrijednosti su zvijezda vodilja za većinu stvari u životu.

ŠKORPION
Ovom znaku je opsesija da otkriva tajne i misterije. Toliko nerazjašnjenih stvari u svijetu dano je u amanet Škorpionu da ih rješava.

STRIJELAC
Avantura je smisao života. Obići cijelu zemaljsku kuglu i još više od toga. Život je rizik, ali bez toga on i nema smisla.

JARAC
Težnja za uspjehom i satisfakcijom daje Jarčevima smisao života. Život je borba, ali borba za uspjeh stečen vlastitim ambicijama.

VODENJAK
Dok ostali znakovi imaju svoju filozofiju postojanja i svoje poglede na život, Vodenjak traži smisao i svrhu. Tko smo mi i zašto postojimo?

RIBE
Ribe imaju svoje fantazije. Za njih je život mnogo više od zovot. Razočarenje je prisutno često kad se ti snovi o savršenstvu ne ostvare.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

Status astrologa

Astrologija uživo

Astrologija ima jasniji pogled na položaj u životu i životnim okolnostima, što je neprocjenjiva pomoć za uspješnije funkcioniranje.

Tarot online telefonom

Otvaranje tarota daje vrlo brz i jasan odgovor na određeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta prikaz je neba i rasporeda planeta i zvijezda u vrijeme našeg rođenja.

Numerologija

Broj vašeg životnog puta jedan je od najutjecajnijih numeroloških aspekata u cjelovitoj znanosti o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK